MENIU CAUTĂ
22 Sep. 2013 15:54

EXCLUSIV | Bianca și-a invitat 100 de rude la nuntă, dar unele au refuzat, speriate de prețul meniului

Distribuie

Bianca a investit în jur de 70.000 de euro în petrecerea de nuntă, aşa că totul va fi organizat ca la carte, în cel mai mic amănunt. Însă, cum viitoarea miresică n-a vrut să divulge preţul meniului, aproximat la 100 de euro, cam 60 dintre invitaţi s-au speriat că trebuie să umble la economiile de-o viaţă şi s-au retras pe motiv de lipsă de finanţe.
Spre norocul ei, lista s-a recompletat rapid cu alte persoane care şi-au manifestat dorinţa de a fi prezente alături de celebrul fotomodel în această zi când Bianca şi Victor îşi vor jura credinţă şi în faţa lui Dumnezeu.
Soţia lui Victor a trecut pe listă şi 100 de invitaţi din provincie, care, potrivit unor surse din apropierea cuplului, vor fi cazaţi, pe banii mirilor, la două hoteluri, unul din Pipera şi un altul din Otopeni. La chef nu se va putea intra oricum, ci pe baza unui cod unic, primit prin sms, de la organizatori.

Mirii vor fi păziţi de 200 de «gorile»

Însă cum neamurile de la ţară nu prea au treabă cu tehnologia, iar unele poate nici nu deţin telefon mobil, vor intra pe bază de buletin.
Pentru a nu apărea incidente neprevăzute la chef, Bianca şi soţul ei, Victor Slav, au angajat nu mai puţin de 200 de bodyguarzi, mai ceva ca la nunţile starurilor de la Hollywood, care vor fi cu ochii în patru pe oricine va dori să strice buna dispoziţie a nuntaşilor sau va încerca să pătrundă în incinta centrului de evenimente din Otopeni fără invitaţie.
La un aşa număr impresionant de paznici cu căşti şi cu muşchi lucraţi din greu la sala de forţă este interesant de văzut cine va avea curajul, în noaptea nunţii, să fure mireasa, conform vechiului obicei.
De la masă nu vor lipsi sărmăluţele, dar şi mâncărurile fine, iar tortul va avea mai multe etaje, în funcţie de numărul de meseni.

Va fi dusă la altar de tatăl ei biologic

Jimi Drăguşanu (58 de ani), tatăl Biancăi, de meserie preparator fizic, este foarte încântat de Victor, iar în luna martie, după ce s-au întâlnit la o bere, la Deva, bărbatul a declarat că şi-ar dori să aibă un ginere ca el, căci ar ieşi nepoţi frumoşi.
Bianca şi-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei alături de Jimi, tatăl ei, preparator fizic la o echipă de fotbal
În plus, cei doi au o pasiune comună: sportul. Părinţii Biancăi, Madi (50 de ani) şi Jimi, au divorţat pe când celebrul fotomodel avea doar 8 ani, iar între timp mama ei s-a recăsătorit.
Numai că soţia lui Victor Slav vrea să fie dusă la altar nu de tatăl vitreg, pe care iniţial nu l-a plăcut deloc, dar care totuşi s-a dovedit în timp a fi un om de treabă, ci de tatăl ei bun: Când au divorţat ai mei eram mică, aveam vreo 8 ani, dar pentru că nu voiam să locuiesc cu noul soţ al mamei, am rămas cu Jimi. El locuia mai mult prin hoteluri, uneori rămâneam singură în cameră, aveau grijă de mine angajaţii. Îmi plăcea să-l însoţesc pe tata pe stadioane', povestea, de curând, Bianca.

I-a invitat şi pe medicii care i-au reparat dantura şi i-au pus silicoane

Bianca nu a uitat să-i adauge pe lista invitaţilor la nuntă nici pe cei doi medici care au făcut-o să arate ca o divă de la Hollywood, înainte ca ea să se mute de la Deva la Bucureşti.
Pentru a avea dantură de divă, Bianca l-a plătit cu 7.000 de euro pe stomatologul Sergiu Antonie
Este vorba despre stomatologul Sergiu Antonie, din Timişoara, care i-a reparat complet dantura, contra sumei de 7.000 de euro: Am îndurat dureri mari, dar au meritat banii. Medicul Sergiu Antonie mi-a făcut o lucrare foarte frumoasă, însă pentru că atunci nu dispuneam de toată suma, i-am plătit în rate', povestea Bianca, în urmă cu trei ani.
Acesta va sta la masă lângă alt doctor, Ovidiu Ivan, din Cluj, un artizan al operaţiilor estetice, care i-a adus soţiei lui Victor zâmbetul pe buze, după ce i-a pus implant mamar.

Comentarii