MENIU CAUTĂ
23 Aug. 2013 10:27

EXCLUSIV | Carmen Harra: „Cu cât îţi cunoşti mai bine destinul, cu atât unele lucruri le poţi anticipa şi preveni”

Distribuie

Au avut loc multe tragedii, într-un timp extrem de scurt. Cum explicaţi acest lucru?

Tragediile sunt lecţii de viaţă despre cât de vulnerabili suntem şi cum neprevăzutul poate apărea în existenţa noastră în orice secundă. De asemenea, astfel învăţăm despre legile karmei... S-au întâmplat foarte multe tragedii personale care au implicat nişte oameni, dar asta ţine de karma lor, iar cei mulţi învaţă despre karmă că nu ne fereşte indiferent cât de mulţi bani avem sau cât de celebri suntem. Fiecare are destinul lui şi cu cât îţi cunoşti mai bine destinul, cu atât unele lucruri le poţi anticipa şi preveni sau controla mai bine în viaţă. Mă întreb dacă mama Monicăi Gabor ar fi fost la un astrolog care i-ar fi spus că în ziua respectivă nu e bine să pleci nicăieri... Câteodată sunt indicaţii incredibil de clare. N-am să uit cât trăiesc că prinţesa Diana a fost în ianuarie 1997 la o mare vizionară şi astrolog din Marea Britanie, care i-a spus că iubitul ei, Dodi al Fayed, nu e bun pentru ea şi că din cauza lui i se va trage o mare nenorocire. Diana a ieşit plângând de la biroul acestei vizionare din cauza veştilor proaste care i s-au dat. A ţinut cont? Nu! A considerat totul o prostie, a ignorat mesajul foarte clar primit, a continuat relaţia cu acest bărbat pentru că emoţiile erau mai puternice decât orice şi asta a dus la moartea ei. Tragediile acestea creează un impact în conştiinţa umană. Toată lumea vorbeşte de ani de zile de moartea prinţesei Diana. Şi prinţesa Diana a fost categoric omorâtă, nu încape nicio discuţie. Dacă te uiţi pe astrograma ei, are planeta Marte în Scorpion, ceea ce înseamnă moarte într-un accident, deci destinul ei era deja pecetluit. Ideal e totuşi să ştii ce te aşteaptă, indiferent că poţi sau nu preveni. În toate ştiinţele vechi se arată că sufletul conştientizează exact momentul în care va pleca din lumea fizică.

Mai vedeţi şi alte nenorociri în showbizul românesc?

Probleme vor exista tot timpul în showbiz, nu se încheie aici. Aceste probleme apar mereu şi n-ar trebui deloc să ne mai surprindă. Problemele şi tragediile sunt foarte frecvente, însă nenorocirea e că acestea continuă să se extindă. Am mai spus că vor apărea probleme de genul acesta în showbiz-ul din România.

Carmen Harra va sustine o conferinţă în Bucureşti, pe 7 septembrie 2013, la RIN Grand Hotel – Sala Bucureşti (Şos. Vitan-Bârzeşti, nr. 7D, Sector 4), unde va dezbate cel mai controversat subiect al zilelor noastre: „Cum să-ţi descoperi sufletul pereche şi să dai un sens clar vieţii tale”.
CE SE VA DISCUTA LA CONFERINŢA MENŢIONATĂ MAI SUS

Dintotdeauna oamenii au probleme în relaţiile de cuplu, cu familia, cu părinţii, copiii, iar tematica numărul unu e legată de relaţiile interpersonale. Felul în care noi relaţionăm cu cei din jur şi cei care vin în viaţa noastră e factorul numărul unu al felului în care viaţa noastră se desfăşoară pe Pământ. Tot timpul vezi oameni care divorţează, care nu se înţeleg, care sunt în stări conflictuale, iar eu vreau să aduc în lumină sfaturi utile şi recomandări care pot duce oamenii la relaţii mai bune. Aici intervine discutarea mai multor concepte: karmă, suflete pereche, compatibilitatea care există sau nu între oameni. Intenţia mea e de a interacţiona cu publicul pe această tematică şi să vedem, în cazuri concrete, de ce unii oameni sunt împreună, se luptă să rămână împreună şi nu reuşesc. Răspunsul este: pentru că nu sunt compatibili. De-a lungul anilor, în presa din România, am făcut multe comentarii despre cupluri formate din persoane publice (Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr, Monica Gabor şi Irinel Columbeanu etc.) care nu rămân împreună tocmai din cauza incompatibilităţii. În anul 2000 i-am spus lui Jennifer Lopez că rapperul P. Diddy nu e benefic în viaţa ei şi la trei săptămâni a fost incidentul din club în urma căruia a fost arestat şi relaţia lor s-a terminat prost, iar în anul 2006 i-am spus că va divorţa de Mark Anthony şi câţiva ani mai târziu au divorţat. La fel am spus că Angelina Jolie va rămâne cu Brad Pitt. Vreau ca oamenii să înţeleagă câte tipuri de relaţii există, pentru că în viaţă trecem prin tot felul de relaţii, dar nu ne dăm seama de tipul relaţiei în care ne aflăm. Conferinţa aceasta le va aduce foarte multă lumină tuturor celor care au probleme în mariaj sau în relaţii interpersonale. Vor realiza dacă în viaţa lor au într-adevăr o relaţie tranzitorie sau una de compromis sau o relaţie care va dura sau nu şi ce se poate face. Din cauză că nu-şi pot soluţiona relaţiile personale, oamenii se blochează cu anii în relaţii greşite care nu duc la nimic bun. Şi când relaţiile personale nu merg bine, nici afacerile nu îţi merg bine, deci conferinţa aceasta poate fi un factor extrem de pozitiv în a ghida oamenii în direcţia de viaţă şi în a vedea clar în ce situaţie sunt şi ce pot face pentru a o redresa sau a debloca anumite situaţii. Vreau să arăt că în relaţii există şi interferenţa oamenilor din afara acesteia (părinţi, foşti iubiţi, soţi etc.) care adesea poate reprezenta un factor negativ şi trebuie să ştii cum să procedezi. Voi folosi multe dintre ideile şi conceptele pe care eu le promovez în fiecare săptămână la revista americană Huffington Post tocmai pentru a arăta cum se pot folosi afirmaţiile pozitive, cum se poate elimina energia negativă, cum se pot controla emoţiile. Oamenii au nevoie să vorbească deschis despre problemele lor şi o bună parte a conferinţei va exista o interacţionare directă între mine şi public, iar tematica se poate extinde.

Comentarii