MENIU CAUTĂ
19 Ian. 2016 14:15

EXCLUSIV | Ce zice Natalia Mateuț, după ce Mutu ar fi „scuturat-o” pe Alexandra, sora ei

Distribuie

Reîntors pe meleaguri mioritice, Adrian Mutu este implicat într-un nou scandal. Conform presei centrale, fotbalistul i-ar fi dat o lecție Alexandrei, sora mai mică a Nataliei Mateuț într-un club. Fetele lui Dorin Mateuț neagă însă incidentul.

Incidentul ar fi avut loc într-un club bucureștean, acolo unde Alexandra, sora Nataliei, i-a cerut o brichetă Sandrei, soției lui Mutu. Se pare că Alexandra, destul de distrată, i-ar fi smuls țigara din gură Sandrei, lucru care l-a scos din minți pe Mutu și a luat-o de gât pe Alexandra.

Contactată de Libertatea.ro, Natalia Mateuț, sora mai mare a Alexandrei, neagă incidentul: „Alexandra are 21 de ani și înainte de a fi sora mea, e cea mai bună prietenă a mea. Mi-a povestit cum stau lucrurile și nu a existat nici urmă de incident”.

Natalia a continuat: „Ba mai mult, Alexandra nu consumă alcool. În plus, dacă mergem mai departe, Adi este un gentelman și nu ar face niciodată așa ceva. Unde mai punem că îl cunoaște bine pe tatăl nostru”.

Și Codin ar fi „rezolvat-o” pe Flore Salalidis

Mutu nu ar fi singurul Don Juan care le pune la respect pe femei în public. Modelul Flore Salalidis a fost „fardat” într-un local de fiţe din Bucureşti, iar zvonurile apărute în presă îl dau ca vinovat pe Codin Maticiuc. Blonda, care a devenit cunoscută în urmă cu șase ani, după ce presa a publicat imagini cu ea şi o prietenă jucându-se cu Irinel Columbeanu, la el acasă, în jacuzzi, a negat însă zvonurile.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii