Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV | Doliu în muzica populară. Un cunoscut artist s-a stins in această dimineața într-un spital din Capitală
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV | Doliu în muzica populară. Un cunoscut artist s-a stins in această dimineața într-un spital din Capitală

EXCLUSIV | Doliu în muzica populară. Un cunoscut artist s-a stins in această dimineața într-un spital din Capitală

Unul dintre cei mai iubiți soliști din noua generație, solistul de muzică populară Ion Artur,  s-a stins din viață în acestă dimineață, la Spitalul Victor Babeș din Capitală, după o lungă suferință.

De Florian Gheorghe,

Starea solistului, care a fost  diagonsticat cu encefalită virală în stadiu avansat, s-a agravat vinerea trecută când acesta a intrat în comă.

Ion Artur se afla internat din luna decembrie a anului trecut iar familia și prietenii acestuia consideră că decesul său ar fi fost grăbit de erori medicale, convinși fiind că Artur ar fi fost tratat greșit după mai multe diagonsticări eronate.

Vestea morții solistului, cunoscut și datorită emisiunilor sale de la Radio Popular,  a căzut ca un trăznet în întreaga suflare muzicală, mai ales că Artur ar fi împlinit luna viitoare doar 37 de ani.artur (2)

 

 

Născut în Fetești, artistul cântă de la o vârstă fragedă, a câștigat multe festivaluri dedicate muzicii folclorice și a cântat alături de mai toți soliștii importanți din muzica populară. Trupul neînsuflețit al artistului va fi înmormântat duminică, în localitatea de unde a fost originar, Fetești.

„>

Close
Închide
  Close