Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV. Fosta logodnică a lui Costi Ioniță s-a măritat. ”În sfârșit mi-am găsit și eu liniștea!”

EXCLUSIV. Fosta logodnică a lui Costi Ioniță s-a măritat. ”În sfârșit mi-am găsit și eu liniștea!”

Manechinul care l-a dus pe Costi Ioniță la doar un pas de altar și-a refăcut viața în SUA. Suferința provocată de despărțirea de cunoscutul producător este acum doar o amintire urâtă pentru Olivia Leșu care, de joi, a devenit doamna Butaci.

costi ionita olivia (6)

”Ne-am logodit în Vegas și ne-am căsătorit aici”, ne-a confirmat Olivia. El, Sorin Butaci, un afacerist de succes în transporturi stabilit peste Ocean, este din Arad si s-a îndrăgostit de bolndă, culmea, în România, unde a văzut-o prima oară. A urmat o perioadă de tatonări însă chimia a fost suficient de puternică încât să-I facă să realizeze că destinul lor este împreună. Așadar, fără să mai tragă de timp, joi, cei doi s-au căsătorit.

Potrivit apropiaților cuplului, cel care l-a înlocuit pe Costi Ioniță în inima Oliviei este divorțat și are doi copii, ceea ce i-a oferit ocazia Oliviei să-I demonstreze proaspătului ei soț că are veleități și inimă de mamă de mamă. ”În sfârșit mi-am găsit și eu liniștea”, le-a mărturisit ea apropiaților.

Pe vremea când devenise logodnica lui Costi Ioniță, Olivia activa ca manechin. După despărțirea de el, suferința a împins-o dincolo de granițele țării. Cufundată în muncă, blonda a acceptat o serie de contracte în Turcia.Întoarsă în țară, l-a cunoscut pe Sorin, iar fericirea și-a făcut din nou loc în viața ei. Deși s-a angajat la o firmă de asigurări în SUA, Olivia nu a renunțat la modeling.

Costi Ioniță a părăst-o din cauza lui Adi Cristea

În vara lui 2011 au apărut primele zvonuri conform cărora Olivia Leşu, la vremea aceea logodnica lui Costi Ioniţă, ar avea o aventură cu Adrian Cristea, şi el prins într-o relaţie cu Bianca Drăguşanu. Se spune că, deşi “Prinţul” ar fi rugat-o pe blondă să ţină ascunsă idila, aceasta s-ar fi lăudat cu noua ei cucerire în cercul său de prieteni. Evident, bârfele au ajuns şi la urechile lui Ioniţă care, în ciuda jurămintelor de fidelitate ale Oliviei, ar fi decis să pună punct relaţiei.

Citește și: Cum a încercat Costi Ioniță să o recucerească pe Olivia

 
 
Close
Close
Închide