Libertatea: Unde ai dispărut?
Gabriela Cristea: Am dispărut… fără voia mea şi nu mă simt bine deloc. Practic, se poate spune că am fost obligată să dispar.
Faci de cinci ani showul. Te-ai identificat cu el. Când Lumea zice “Noră pentru mama”, zice Gabriela Cristea. Datorită formatului, dar şi datorită ţie, emisiunea a devenit cel mai tare reality-show din România. Care a fost secretul?
Faptul că acest format mi-a venit că o mănuşă. Cred că această emisiune avea nevoie chiar de o persoană cum sunt eu, pentru că eu am această capacitate de a mă exterioriza în timpul emisiilor, de a-mi exprima cele mai profunde gânduri, trăiri şi sentimente, de a-mi arăta sinceritatea şi bucuria.
Exclusiv | Gabriela Cristea: «Mă voi întoarce mai repede decât vă așteptați!»Ce simţi acum, după cinci ani în care ai prezentat show-ul? Era precum copilul tău şi, dintr-odată, te trezeşti că nu-l mai ai. Descrie- ne starea prin care treci. E ca un divorţ? Ca şi când te-ar fi părăsit soţul?
Of, nu există termen de comparaţie. E un sentiment extrem de neplăcut! Mi-aş fi dorit enorm să pot să ajung la o înţelegere cu Sinevizyon. Îmi doream măcar să pot să termin acest sezon, dar nu s-a putut. Ce simt acum? Exact cum ai spus tu, parcă mi s-a luat copilul. Parcă am înfiat un copil, l-am crescut vreme de câţiva ani şi, dintr-odată, din senin, au venit părinţii biologici şi mi l-au smuls din braţe. Iar eu am rămas singură, cu sufletul pustiu şi braţele întinse. E oribil.
Şi totuşi, motivul plecării tale îl reprezintă doar faptul că nu ai acceptat să semnezi un contract pe alţi doi ani sau mai e ceva la mijloc?
Nu, acesta e motivul. Eu sunt o tipă corectă, de fel, şi nu mi se părea normal să mă angajez, prin semnătură, la alţi doi ani de emisiune. Eu chiar îmi doresc din tot sufletul să fac un copil, o fetiţă chiar, şi nu aş fi putut să devin mamă, în condiţiile în care trebuie să muncesc aproape nonstop. Şi mai e ceva: medicul personal mi-a spus clar că, dacă vreau să fac un bebe, trebuie să elimin, pe cât posibil, stresul din viaţa mea. Or, numai gândul la alţi doi ani de emisii zilnice, obligatorii în urma unui contract semnat, nu mi-ar fi putut conferi liniştea de care am nevoie. Iar şefii mei nu au vrut să înţeleagă acest lucru.
Fanii tăi, cu miile, ne-au asediat la redacţie cu telefoane şi e-mailuri, dorind să afle ce se întâmplă cu tine. Încearcă, prin intermediul nostru, să le transmiţi ceva celor care te vor înapoi la “Noră pentru mama”.
Primul lucru pe care vreau să îl transmit tuturor fanilor este că şi eu sufăr enorm că nu mă mai aflu în casele lor prin intermediul acestei emisiuni, care îmi e foarte dragă. Regret că a trebuit să mă despart de telespectatori fără să îmi iau rămasbun. Le mulţumesc pentru sutele de mii de mesaje de încurajare şi le spun atât: să stea liniştiţi, pentru că mă voi întoarce mai repede decât se aşteaptă ei, cu un proiect şi mai frumos. A… şi să ştie că le-am citit cu drag toate mesajele.
Surse din interiorul casei de producţie Sinevizyon ne-au informat că plecarea ta a dus la prăbuşirea interesului telespectatorilor pentru această emisiune. Acesta este motivul pentru care Kanal D ar fi scos din grilă emisiunea de seară. Te gândeai că erai atât de importantă în economia reality-show-ului?
Ca să fiu sinceră… mă gândeam că sunt importantă, dar, fără falsă modestie, nu credeam că sunt chiar atât de importantă şi atât de iubită de telespectatori. Pot spune că zilele acestea am avut o revelaţie.
Exclusiv | Gabriela Cristea: «Mă voi întoarce mai repede decât vă așteptați!»Într-o altă ordine de idei, am aflat, tot din interiorul echipei “Noră pentru mama” că e posibil ca, din pricina plecării tale, ediţia actuală să se încheie mai curând decât s-ar fi aşteptat oricine, adică la sfârşitul lunii mai. Ce părere ai?
În momentul ăsta nu mai ţine de mine, ci de bucătăria internă a casei de producţie Sinevizyon, cea care gestionează 100% emisiunea. Concurenţii însă vor fi foarte dezamăgiţi că ediţia se va încheia mai devreme decât îşi făcuseră ei planurile…
Spune-ne când şi unde o să te mai vedem pe sticlă. Fanii tăi abia aşteaptă un răspuns la această întrebare.
Am să fiu extrem de sinceră. Nu ştiu încă nimic concret. Mi s-au făcut câteva propuneri şi trebuie să mă gândesc la ele. Abia săptămâna viitoare însă voi începe discuţiile propriu-zise, care vor avea, drept rezultat, conturarea viitoarei emisiuni pe care o voi face. Până atunci însă… nu ştiu mai nimic.
Eşti o tipă care a răspuns mereu afirmativ provocărilor. Ai făcut de toate în televiziune şi ai crescut frumos, în carieră, fără să arzi anumite etape. Ai muncit mult. Eşti pregătită pentru o nouă provocare?
Eu nu sunt o tipă liniştită, de fel. Am nevoie mereu de provocări în viaţă. Momentul prin care trec acum e însă unul pe care, într-un top personal, l-aş clasa în primele 10 momente grele şi importante din viaţa mea. Dar am încredere în mine şi sunt extrem de optimistă.
Dacă vrea soţul meu, mă apuc de afaceriExclusiv | Gabriela Cristea: «Mă voi întoarce mai repede decât vă așteptați!»
Te apuci de afaceri alături de soţul tău?
Se poate pune şi problema să intru în afaceri alături de soţul meu (n.r. – Marcel Toader). Acum sunt doar acţionar şi nu mă implic prea mult. Mă refer aici la superproiectul care a demarat deja şi care înseamnă construirea celui mai mare parc acvatic din ţară. Desigur, dacă soţul meu îmi va cere sprijinul, am să mă implic imediat şi am să-l ajut. Dar încă nu mi-a cerut asta.
«Vorbesc singură prin casă»
Exclusiv | Gabriela Cristea: «Mă voi întoarce mai repede decât vă așteptați!»Fii sinceră, urmăreşti de acasă show-ul? Chiar dacă… în locul tău a fost adusă o altă prezentatoare (n.r. – actriţa Mirela Boureanu – foto stânga)
Da, recunosc! Am devenit telespectator! Şi încă unul fidel (… râde). Ciudat este că starea pe care o aveam când mă aflam în casa “Noră pentru mama”, când eram în mijlocul evenimentelor, o am şi acum, din faţa micului ecran. Haios este faptul că fac şi eu, din faţa micului ecran, emisiunea în acelaşi timp cu concurenţii şi cu prezentatoarea. Vorbesc singură prin casă. Mă surprind punând întrebări de una singură, prin sufragerie sau ofticându-mă că nu s-a insistat pe un anumit subiect, căruia eu îi vedeam un potenţial grozav. Nici nu simt că au trecut aproape două săptămâni de când nu mai am de-a face cu emisiunea. Sunt la curent cu absolut tot. Şi mâine, dacă aş fi pusă în situaţia de a prezenta din nou show-ul, nu aş avea nici un fel de problemă.
«Voi fi cu sufletul alături de concurenţi»
Transmite-le ceva concurenţilor de la “Noră pentru Mama” sezonul 5. Ei s-au trezit într-o dimineaţă fără tine pe post de gazdă a emisiunii… şi habar nu au ce s-a întâmplat.
Îmi este foarte greu să fac asta şi trebuie să mărturisesc că am un nod în gât atunci când mă gândesc la ei. Îmi sunt dragi, toţi, şi îmi e deja foarte dor de ei. Îmi pare rău că se află într- o situaţie nu tocmai plăcută şi mi-aş fi dorit să îmi fi putut lua personal “La revedere!”. Ei trebuie să ştie că voiam să duc show-ul, alături de ei, până la sfârşit. Voiam să le fiu aproape în Marea Finală. Ei bine, nu ştiu dacă acest lucru se va întâmpla, deşi îmi doresc enorm. Însă chiar dacă nu le voi fi alături, fizic, concurenţii trebuie să ştie că voi fi cu sufletul alături de ei. Şi, indiferent care va fi deznodământul, am să profit de această ocazie pentru a le spune, aşa cum făceam de fiecare dată: «Fiecare dintre voi să aibă un drum lin şi frumos în viaţă! Trăiţi- vă momentele de fericire la intensitate maximă şi gândiţi-vă bine că veţi face un pas extrem de important prin căsătorie. Mă voi gândi cu mare drag la voi şi… voi zâmbi ori de câte ori îmi voi aminti de voi şi de momentele superbe pe care le-am petrecut împreună».
«Am căzut în cap la sală»
Vedeta a dezvăluit ieri, în cadrul emisiunii “Drept la ţintă”, de la Kanal D, că, în urmă cu o lună, a fost protagonista unui accident destul de sever, la sala de antrenamente. “Da, eram la sală şi am căzut în cap, la propriu, de pe un aparat. Imediat după impact, am fost buimacă! Nu am mai văzut nimic în faţa ochilor. M-am învineţit, dar a doua zi, la emisiune, fetele de la machiaj au aranjat totul”, a povestit Gabriela Cristea.
 
 
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
FANATIK.RO
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Viva.ro
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
GSP.RO
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
FANATIK.RO
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Bătrân din Capitală păcălit de o femeie care a pretins că e nepoata lui. Dialogul filmat de o cameră instalată de fiica lui
Știrileprotv.ro
Bătrân din Capitală păcălit de o femeie care a pretins că e nepoata lui. Dialogul filmat de o cameră instalată de fiica lui
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
Unica.ro
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Horoscop 26 aprilie 2024. Racii trebuie să se ocupe de ei, de partea emoțională, ca să poată evita reacțiile excesive care nu aduc nimic bun
HOROSCOP
Horoscop 26 aprilie 2024. Racii trebuie să se ocupe de ei, de partea emoțională, ca să poată evita reacțiile excesive care nu aduc nimic bun

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI