MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV | Îi veghează somnul de teamă să nu se oprească din respirat. Mama lui Cotabiţă face nopţi albe la căpătâiul artistului

Distribuie

Se afla la Craiova când, sunată de nepoatele sale, a primit o veste sfâşietoare. Fiul său, nimeni altul decât Gabi Cotabiţă, se zbătea între viaţă şi moarte într-un spital din Bucureşti.
În acel moment, pentru femeia de 80 de ani, nimic nu a mai contat. Şi-a lăsat treburile baltă şi câteva ore mai târziu era în Capitală. Venise să-şi vegheze fiul, să-l ajute cu orice preţ, să se roage pentru el.
Mama lui Cotabiţă nu a putut fi urnită din spitalul în care artistul se lupta să rămână în viaţă. A cedat doar insistenţelor nepoatelor sale, să meargă să mai rupă câteva ore de odihnă.
Femeia a ştiut tot timpul ce se întâmplă cu unicul său fiu, întrucât nu şi-a dorit să fie menajată sub nici o formă. În sufletul său de mamă nu s-a putut împăca cu gândul că îşi va lua adio de la copilul ei.
S-a mutat în apartamentul lui
A sperat până în ultima clipă, a trecut de la agonie la extaz şi a vărsat lacrimi de fericire când veştile venite din partea medicilor au devenit tot mai optimiste. Odată externat, femeia s-a oferit să-i fie nu doar mamă, ci şi asistentă.
Astfel că, în ciuda vârstei înaintate, ea a ajuns să facă naveta Bucureşti – Craiova, dar majoritatea timpului o petrece în apartamentul din buricul Capitalei, în care locuieşte Cotabiţă.
Şi, fapt emoţionant, potrivit unui apropiat de-al artistului, femeia face nopţi albe pentru a-i veghea somnul. ”Se trezeşte de câteva ori pe noapte să vadă dacă Gabi e bine, să-i asculte respiraţia, să se asigure că e bine”, ne-a mai spus sursa noastră.

«E cea mai importantă fiinţă din viaţa mea»

De fiecare dată când a fost întrebat de ce nu şi-a găsit jumătatea, Gabriel Cotabiţă a vorbit deschis despre motivul care l-a împiedicat să se însoare.
”Cred că am căutat să găsesc o femeie care să ţină locul mamei mele, cea mai importantă fiinţă din viaţa mea, dar nu am găsit-o”, mărturisea artistul, subliniind relaţia specială care există între el şi cea care i-a dat viaţă.
Foto: spynews.ro

Citește mai multe despre Gabriel Cotabiță pe Libertatea.

Comentarii