De Ana Maria Păsat,

„Noi îl așteptăm, a zis că vine, dar nu știe sigur. Și-a mai revenit puțin, asta e situația, trebuie să se obișnuiască cu ideea că nu o mai poate aduce înapoi”, ne mărturisea ieri Doina Belu, nașa lui, sceptică privind puterea lui Cornel de a face față acestui moment teribil.

Astăzi este încă un moment greu pentru soțul Ilenei Ciuculete, după moartea artistei. Pentru prima oară, acesta a mers singur în casa nașilor, fără a o avea alături de el pe soția sa.

Cu toate acestea, pentru a o simți aproape, Cornel Galeș a pus pe masă fotografia soției sale. Văduvul Ilenei Ciuculete suferă teribil după moartea ei, iar pe chipul său plâns se citește, încă, durerea profundă pe care o simte.

În urmă cu un an, de Bunavestire, Ileana Ciuculete și Cornel Galeș au petrecut alături de nașii lor de cununie.

Au stat până spre dimineață, iar în urmă cu doar câteva săptămâni, aceștia își făceau din nou planuri pentru a petrece împreună. Totul s-a năruit în doar câteva zile. O boală necruțătoare, descoperită prea târziu, le-a luat-o de lângă ei pe Ileana Ciuculete, și totul s-a schimbat. Astăzi, soțul artistei, va respecta tradiția, și va merge în casa părinților lor spirituali, la doar câteva zile de la înmormântare Acolo unde ar fi trebuit ca împreună cu artista, să pună la punct ultimele date despre organizarea nunții de argint. Acum, subiectul principal al discuției va fi însă parastasul de 40 de zile.

”Noi îl așteptăm, a zis că vine, dar nu știe sigur. Și-a mai revenit puțin acum, asta e situația, trebuie să se obișnuiască cu ideea că nu o mai poate aduce înapoi”, a mărturisit Doina Belu, nașa celor doi, pentru Libertatea.

Parastas în locul nunții de argint

Regretata artistă și soțul său au împlinit 25 de ani de la căsătorie, la sfârșitul lunii februarie. Nașa Ilenei Ciuculete a povestit, recent, că cei doi au amânat nunta de argint tocmai pentru petrece după postul Paștelui.

”Pe data de 26 februarie, au împlinit 25 de ani de la căsătorie. Urma să ne vedem pe 25, de Bunavestire, să stabilim detaliile pentru nunta de argint. O amânaseră pentru că ea a avut concerte toată luna februarie, și ca să nu fie în postul Paștelui. Acum, în locul nunții de argint, va fi parastasul de 40 de zile”, ne mărturisea, cu lacrimi în ochi, Doina Belu.

CITEȘTE ȘI:

Ileana Ciuculete s-a trezit din comă pentru a-și anunța soțul că moare: ”Ia-mă în brațe, eu o să plec”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres