MENIU CAUTĂ
03 Ian. 2017 23:30 , de Denisa Macovei

EXCLUSIV/ Iulia Albu este cel mai scump designer român. Vinde o rochie cu 8.000 de euro

Distribuie

De ceva vreme, Iulia Albu s-a lansat în afaceri și, pe lângă bijuterii, crează rochii de mireasă și de seară. Iulia Albu este cel mai scump designer român dacă ne luăm după prețurile extrem de piperate.

Iulia Albu

În momentul în care s-a înscris la Unarte (n.r. Universitatea Națională de Arte din București), Iulia Albu și-a dorit să aprofundeze toate cunoștințele și mai ales să se autodepășească din punct de vedere profesional. Se pare că i-a reușit, ținând cont că nu se laudă doar cu teoria dobândită, ci încearcă să pună în practică și o carieră de designer.

rochie albu 2

Până în momentul de față Albu a realizat doar rochii de seară și de mireasă, creații pe care le-a promovat doar prin aparițiile ei televizate. La cât de piperate sunt prețurile pe care le afișează, o rochie de mireasă ajungând la suma de 36.000 lei, undeva la aproximativ 8.000 de euro, se prea poate ca clientela Iuliei să fie o nișă extrem de mică, ținând cont că cele mai multe românce nu-și permit o rochie atât de scumpă, iar cele care dispun de finanțe preferă să facă shopping de la brandurile de lux.

iulia_albu_35.jpg

Iulia Albu este cel mai scump designer pentru că dorește să selecteze clientela

Jurata de la „Bravo, ai stil' susține că folosește doar materiale de cea mai bună calitate, iar creațiile ei se realizează fix după măsurile clientelor, așa că nu-și dorește să fie coadă la atelierul ei, ci preferă să-și selecteze clientela. De altfel, Albu mai spune că pe timpul facultății a cunoscut tineri extrem de talentanți cu care lucrează la acest proiect.

Comentarii