Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV | La doi ani de la separare, Mihai Albu dezvăluie ce nu i-a putut ierta Iuliei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV | La doi ani de la separare, Mihai Albu dezvăluie ce nu i-a putut ierta Iuliei

EXCLUSIV | La doi ani de la separare, Mihai Albu dezvăluie ce nu i-a putut ierta Iuliei

De Petre Dobrescu,

“A fost de nesuportat! A fost de neiertat! Peste aşa ceva nu am putut să trec!”, a spus designerul unor prieteni apropiaţi.
Vă mai amintiţi desigur cum a apărut îmbrăcată Iulia, în 2011, la Premiile Gopo. Fosta soţie a lui Albu a purtat o rochie transparentă, fără lenjerie intimă.
“Discuţii aveam cu mult înainte. Eu nu eram de acord cu apariţiile ei excentrice. Apoi, am primit invitaţia la Premiile Gopo. Iulia nu avea invitaţie. M-am apucat să mă îmbrac, şi ea după mine. O urmăream să văd ce-şi pune pe ea. Când a apărut în faţa mea, nu-mi venea să cred. Am întrebat- o ce-şi mai pune pe deasupra. Iulia mi-a spus că doar atât. Atunci am explodat: «Tu cu mine nu mergi aşa!» şi am ieşit pe uşă”, a dezvăluit Albu.
Surpriză pe covorul roşu
Designerul povesteşte că s-a urcat în taxi şi, pe covorul roşu, s-a trezit cu Iulia la braţ: “Ca să nu facem scandal în public, am tăcut. Apoi, camere foto, televiziuni… toate pe noi. Când am ajuns acasă a început din nou scandalul… Nu am putut să trec peste acest fapt!”.
În prezent, cei doi îşi cresc împreună fetiţa de 6 ani şi exclud vehement o împăcare.

Close
Închide
  Close