Mergi direct la conținut »
Romanița Iovan are casa plină de icoane, cumpărate după moartea fostului său soț. Vrea să alunge duhurile rele!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Romanița Iovan are casa plină de icoane, cumpărate după moartea fostului său soț. Vrea să alunge duhurile rele!

Romanița Iovan are casa plină de icoane, cumpărate după moartea fostului său soț. Vrea să alunge duhurile rele!

Romanița are casa plină de icoane, multe dintre acestea fiind cumpărate după decesul fostului soț, pilotul Adrian Iovan, în accidental aviatic din Munții Apuseni. De atunci, creatoarea de modă merge foarte des la mănăstiri, de unde își cumpără icoanele.

De Ana Maria Păsat,

Au trecut mai bine de patru ani de la moartea tragică a pilotului Adrian Iovan. Accidentul aviatic din Munții Apuseni, căruia i-a căzut victimă, a zguduit, la acea vreme, o țară întreagă.

Chiar dacă erau divorțați, Romanița Iovan a suferit foarte tare, ea însăși mărturisind că aceea a fost cea mai mare cumpănă prin care a trecut.

De atunci, creatoarea de modă merge în fiecare an la locul tragediei, împreună cu Albert, fiul său și al lui Adrian Iovan, unde fostul pilot este comemorat. Albert știe tot ce s-a întâmplat și s-a obișnuit să trăiască doar cu amintirea tatălui său.

În prezent, Romanița are casa plină de icoane, unele puse chiar pe pereții din dormitorul ei și din cel al fiului său, deasupra paturilor.

Multe dintre icoane au fost cumpărate după decesul fostului soț, pentru alungarea duhurilor rele.

Vedeta merge foarte des la mănăstiri și de multe orui se întoarce acasă cu încă o icoană. Ea a fost și luni la Mănăstirea Ghighiu, în județul Prahova.

Nu vrea să se recăsătorească

 Romanița Iovan are în prezent o relație cu avocatul Iulian Gogan, un bărbat cu 11 ani mai tânăr ca ea. Deși cei doi par să formeze un cuplu fericit, creatoarea de modă nu are de gând să se recăsătorească. Potrivit unei convenții pe care a făcut-o cu partenerul său, fiecare urmează să-i spună celuilalt dacă, la un moment dat, sunt atrași de altcineva.


CITEȘTE ȘI:

Ce a spus Simona Halep după eliminarea de la US Open 2018. „Am fost obosită. Antrenorul m-a îmbrățișat”

Close
Închide
  Close