De Daniel Coltuc,

Libertatea: Cum ai reuşit să slăbeşti într-un timp atât de scurt?
Simona Pătruleasa: La naştere am pierdut foarte multe kilograme, iar de atunci am avut grijă ca tot ce mănânc să fie sănătos. Faptul că micuţa noastră a venit pe lume, mă face să uit de mâncare şi de orice alt lucru. Mănânc foarte puţin, pe fugă.
Ai un regim special?
Nu. Mănânc salate, carne slabă la grătar, fructe şi legume. Încerc să am grijă ca alimentaţia mea să fie corectă.
Câte kilograme ai slăbit?
Am dat jos 15 kilograme. Înainte să rămân însărcinată aveam 54 de kilograme, iar acum am reuşit nu doar să mă întorc la greutatea iniţială, ci chiar am cu câteva kilograme mai puţin, adică 51.
Ştiu că ţi-ai dorit foarte mult un copil şi că ai apelat la fertilizarea in vitro pentru a rămâne însărcinată. A fost un tratament dureros?
Acum, că o avem pe Ingrid, nimic nu mi se mai pare greu. Nu ştiu, amintirile au rămas undeva, în urmă. A fost o perioadă foarte grea, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că a trecut.
Ai vorbit cu soţul tău despre un frăţior sau o surioară pentru Ingrid?
Da, ne mai dorim un copilaş. Nu ştiu în cât timp se va întâmpla asta, sper într-un an-doi, când organismul meu o să-şi revină după prima sarcină. Dacă dă Dumnezeu pe cale naturală, bine, dacă nu, cu siguranţă voi apela la tratament.

Şi Nicoleta Luciu se apucă de slăbit

pregăteşte să înceapă programul de slăbit, la doar două săptămâni şi jumătate după ce a născut tripleţi. Vedeta trustului PRO are, în prezent, 85 de kilograme şi va urma o dietă strictă şi exerciţii fizice, sub supravegherea antrenorului Florin Uceanu.

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV
GSP.RO

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații