Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Legătură indestructibilă dincolo de moarte. Andreea Berecleanu: “Îl visez pe tata foarte des, în fiecare noapte aproape!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Legătură indestructibilă dincolo de moarte. Andreea Berecleanu: “Îl visez pe tata foarte des, în fiecare noapte aproape!”

EXCLUSIV/ Legătură indestructibilă dincolo de moarte. Andreea Berecleanu: “Îl visez pe tata foarte des, în fiecare noapte aproape!”

Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a fost nevoită să își ia rămas bun de la tatăl sau la sfârșitul lunii august, când acesta s-a stins. De atunci, Andreea Berecleanu își alină dorul de părintele ei aproape în fiecare noapte, când acesta îi apare în vis.

Dispariția unui membru din familie a produs suferință cumplită. Deși se spune că timpul vindecă rănile, iată că trăirile sunt extrem de puternice.

“De la tata mi-a rămas tot. Mi-a lăsat toată puterea și dragostea lui.  Dincolo de asemănările fizice și de caracter pe care le am, mi-a lăsat o forță care nu poate fi descrisă în cuvinte și pe care o aveam și înainte.

Nu reușeam să identific exact cât era de la el, cât era de la mama, cât era de la mine. Acum știu exact de unde vine și îi mulțumesc foarte mult pentru asta. Încă nu au trecut cele 40 de zile, îl visez foarte des, în fiecare noapte aproape, și sunt vise foarte frumoase, în care îmi apare așa cum aveam noi relația zi de zi, foarte apropiată, o legătură zilnică pe care o am și cu mama”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Berecleanu.

Eva își exprimă durerea prin artă

Dispariția bunicului și-a pus amprenta și asupra Evei, fata Andreei Berecleanu. Adolescenta în vârstă de 16 ani se refugiază în pictură. Dacă până acum lucrările ei exprimau bucurie, tristetea a ieșit la suprafață.

“Eva este artist, chiar ieri a pictat. Aseară când am ajuns de la serviciu, de la jurnal,  terminase în 3 ore un tablou fabulos. L-am trimis către 3 prieteni care au galerii de artă și sunt artiști, sunt pictori și n-am spus al cui este. Eva trece printr-o perioadă grea, așa cum trec și eu după moartea tatălui meu, respectiv bunicul ei, și tabloul este extrem de expresiv, e un chip care suferă. Asta s-a întâmplat acum. Are și tablouri care exprimă bucurie și fericire”, ne-a povestit vedeta Antenei 1.

Nu intră cu bocancii în viața fiicei sale

După modelul părinților săi, Andreea Berecleanu își dorește să gestioneze cu delicatețe relația cu fiica ei adolescentă. Încearcă să o înțeleagă și s-a documentat în acest sens, pentru ca nimic să nu o surprindă. “Eu ca mama sunt foarte atentă, vorbesc foarte mult cu Eva, atât cât își dorește și ea. Nu intru în sufletul ei cum se spune cu bocancii, pentru că nu cred că am acest drept, chiar dacă sunt mama ei, încerc să gestionez cu grijă toate situațiile, care apar, evident, incluzând și momentele în care își doreste să stea, de exemplu, peste o oră, care înseamna 12 noaptea, 1.00  să zicem – 2.00. Sunt în permanență în legătură cu ea, vorbesc telefonic, știu exact ce face, cum este”, a conchis ea.

 


O româncă va deveni prima doamnă a Cataloniei, dacă provincia își va câștiga independența! Cum arată vasluianca Marcela Topor, soția președintelui Cataloniei


 

Close
Închide
  Close