Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Loredana (ex-Trident) își crește fiica... pe banii ei. Tatăl copilei, milionarul Oliver, ”i-a tăiat finanțele”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Loredana (ex-Trident) își crește fiica... pe banii ei. Tatăl copilei, milionarul Oliver, ”i-a tăiat finanțele”

EXCLUSIV/ Loredana (ex-Trident) își crește fiica… pe banii ei. Tatăl copilei, milionarul Oliver, ”i-a tăiat finanțele”

Loredana (ex-Trident) își crește singură fiica. După o despărțire cu scântei, după negocieri la sânge (inclusiv financiare), tatăl copilei, milionarul Oliver Morley, a decis, potrivit unor surse apropiate cântăreței, să nu mai contribuie cu nimic la creșterea micuței.

De Petre Dobrescu,

Loredana s-a despărțit în urmă cu doi ani de tatăl fetiței sale, milionarul englez, Oliver Morley. Motivul a fost o relație paralelă a acestuia. Oliver nu numai că a avut o altă iubită, dar a avut și un copil cu ea!

Înainte de marele scandal, Loredana a mai fost despărțită o dată de tatăl fetiței. Doar că, după câteva luni în care a stat în ţară împreună cu fiica sa, fără niciun leu în buzunar, ea a acceptat o împăcare cu consecințe…financiare.

Concret, fosta artistă și-a negociat la acea vreme destul de dur împăcarea cu englezul. Iar acum poate pune liniștită capul pe pernă. Pentru a nu mai trece prin calvarul sărăciei, fosta artistă l-a reprimit atunci în viața sa pe afaceristul londonez doar după ce acesta i-a cumpărat un apartament de fițe taman în buricul Londrei. Investiția l-a costat pe milionar peste 1.500.000 de lire.

Lucrurile n-au mers cum trebuie, cum spuneam. A doua despărțire este, se pare, definitivă și, considerînd că a făcut destule concesii financiare, Oliver n-a mai vrut să-i dea bani Loredanei. Nici măcar pentru creșterea și educarea fetei lor.

Cum fosta artistă este tot timpul cu aceasta, preferând să se ocupe personal de educația sa, fără ajutorul unei bone, nu-și poate permite vreun job permanent.

Tragedia de la Timișoara. Ofițer ISU: 'Ni s-a cerut să păstrăm secretul în privința echipajelor care au intervenit în primele zile în bloc și s-au contaminat!'
Recomandări

Tragedia de la Timișoara. Ofițer ISU: 'Ni s-a cerut să păstrăm secretul în privința echipajelor care au intervenit în primele zile în bloc și s-au contaminat!'

Așa că, potrivit aceleiași surse, fosta componentă a trupei Trident a intrat deja în economiile făcute de-a lungul anilor.

Micuța Larisa își vede tatăl doar în vacanțe, atunci când are program cu acesta.

Iubitul și casa!

Loredana mai are două apartamente și-n Capitală. Unul dintre ele este închiriat și constituie o sursă de venit pentru fosta artistă. În anul 2008, pe când avea o relație cu un om de afaceri, Fernando Enciu, deținător al unei companii de taxi, și când ea era încă în vogă cu trupa Trident, fosta artistă a devenit proprietara unui apartament situat chiar în centrul Bucureștiului, în zona Rossetti. Mai târziu, la câțiva ani distanță, ea a primit o casă în Capitală și de la tatăl copilei sale.

CITEȘTE ȘI:
Merită să cumperi o maşină electrică? Iată cifrele pe care trebuie să le iei în calcul

Close
Închide
  Close