MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV/ Mădălina Ghenea are grijă împreună cu iubitul său de Nor, băiețelul adoptat din Haiti. L-a făcut tată pe Matei Stratan!

Distribuie

Cei doi mai au până să devină părinți, dar experimentează acum acest lucru de la distanță. Mădălina Ghenea are grijă împreună cu iubitul său de Nor, băiețelul pe care l-a adoptat din Haiti.

În anul 2011, Mădălina Ghenea mergea pentru prima oară, ca voluntar, în Haiti, acolo unde l-a cunoscut pe Nor, un băiețel orfan care nu împlinise un an și care era foarte bolnav.

Operatiile estetice ale Mădălinei Ghenea. Bruneta, alături de noul iubit

Românca s-a atașat atât de tare de copil, încât i-a plătit operația. Ulterior, după cum însăși a mărturisit, l-a adoptat la distanță.

”În Haiti l-am întâlnit pe acest copilaş, Nor, care mi-a făcut viaţa mai frumoasă. Avea nevoie de o operaţie urgentă şi l-am ajutat. De atunci e copilaşul meu. Și am grijă de el. L-am adoptat la distanţă. Aş vrea să am 10 copii – şi ai mei, şi adoptaţi”, mărturisea actrița.

Artista a avut grijă în toată această perioadă de băiețelul adoptat iar de ceva vreme se bazează și pe sprijinul iubitului său, Matei Stratan. Acesta o susține și împreună îi trimit lunar băiatului, dar și altor copii, o sumă de bani necesară atât pentru tratamente medicale sau activități școlare. De când sunt împreună, cei doi nu au ajuns în Haiti, dar Mădălina intenționează să se întoarcă acolo evident, însoțită și de iubitul său, de care rar se mai deslipește. De fiecare dată când a ajuns în Haiti, românca a avut în bagajul său și ajutoare pentru alți copii nevoiași.

Mădălina Ghenea are grijă împreună cu iubitul său de Nor, dar nu se văd încă părinți

Deși sunt nedespărțiți de când s-au cunoscut, iar relația lor devine din ce în ce mai solidă, Mădălina Ghenea și Matei Stratan nu-și fac încă planuri de căsătorie. Și nici nu se văd părinți, prea curând, potrivit apropiaților. Cu toate acestea, ambii iubesc copiii. Mădălina este foarte atentă și cu nepoțelul său, băiatul fratelui ei, de care este foarte atașată.

CITEȘTE ȘI: Mădălina Ghenea și Matei Stratan și-au șocat prietenii. ”Au devenit doi moși”

 

Citește mai multe despre Mădălina Ghenea și matei stratan pe Libertatea.

Comentarii