MENIU CAUTĂ
23 Aug. 2014 16:41

EXCLUSIV | Mai bogaţi cu peste 1 milion DE EURO! Când alţii s-au prăjit la soare, cântăreţii au strâns lovele în buzunare

Distribuie

LAVINIA PÂRVA şi-a luat avânt de când a devenit iubita lui Ştefan Bănică jr. Şi-a crescut tariful, a crescut şi cererea pentru cântările ei, iar acum, la finalul sezonului estival, focoasa brunetă se laudă cu 50.000 de euro în plus în cont. Bani pe care-i va investi, conform unor apropiaţi, în noi melodii…
PEPE le are cu înmulţirea – şi a copiilor, căci soţia lui e din nou gravidă, dar şi a banilor. Latino-loverul s-a învârtit de suficiente cântări în sezonul estival încât contul său din bancă să se rotunjească binişor. Mai exact, cu 90.000 de euro.
ALEX VELEA are cântări pe Litoral aproape în fiecare weekend, toate antamate încă de la începutul anului. Singura perioadă în care n-a urcat pe scenă a fost când şi-a dus iubita, pe Antonia, care acum e gravidă, în vacanţă peste hotare. Velea s-a îmbogăţit din concertele estivale cu 80.000 de euro.
DELIA a bifat concert după concert, în special pe Litoral, în lunile de vară, iar suma care i-a umflat contul după încasarea onorariilor se ridică la 70.000 de euro. O parte din ei, blonda i-a spart, probabil, pe minivacanţa petrecută recent pe Coasta de Azur…
CONNECT-R pare a fi regele neîncoronat al câştigurilor estivale. Fidel melodiei care l-a propulsat în topuri acum doi ani, ”Vara nu dorm”, el chiar pare să nu fi pus geană pe geană lunile acestea, iar acum e mai bogat cu 150.000 de euro. Conform unui apropiat, cântăreţul a onorat foarte multe concerte în ultima vreme, fiindcă vrea să-i facă zestre fetiţei lui, Maya. Connect-R nu urcă pe scenă dacă nu primeşte minimum 5.000 de euro.
ANDRA rămâne una dintre cel mai bine cotate cântăreţe de la noi. Chiar dacă s-a rupt de scenă în două rânduri, pentru a pleca în vacanţă întâi în Tenerife, apoi la Paris , frumoasa vedetă a încasat 100.000 de euro din concertele estivale. Cel mai probabil, câştigă mai bine decât Cătălin Măruţă, soţul ei.
ANTONIA e mai tare decât iubitul ei, cel puţin la partea de câştiguri. Din concertele programate în iunie, iulie şi august, frumoasa vedetă s-a îmbogăţit cu 105.000 de euro. Antonia este solicitată să cânte nu numai în ţară, ci şi peste hotare, românii stabiliţi în străinătate părând a fi fascinaţi de ea.
ANDREEA BĂLAN e o veritabilă fabrică de bani, aşa că bărbatul de lângă ea e tare norocos. În ciuda deselor drumuri în America, ţara de origine a noului ei iubit, blonda a găsit timpul necesar pentru a onora o grămadă de concerte, de pe urma cărora şi-a băgat în buzunar 70.000 de euro.
SMILEY, unul dintre cei mai râvniţi burlaci celebri, a adăugat vara aceasta, numai din cântări, 85.000 de euro la averea sa, care oricum depăşeşte milionul de euro. El s-a îmbogăţit până acum nu doar din muzică, ci şi din show-urile pe care le prezintă la PRO TV, dar şi din reclamele pe care le face pentru o companie de telefonie mobilă.
ALEXANDRA STAN şi-a revenit după scandalul cu fostul impresar şi a reînceput să urce în topul celor mai apreciaţi cântăreţi. Vara aceasta, ea a reuşit să strângă din concerte 70.000 de euro.
Deşi proaspătă mămică – a născut în primăvară -, ANNA LESKO n-a putut sta departe de scenă. Vara a prins-o cu agenda plină de spectacole, care au purtat-o prin toate colţurile ţării. Harnica basarabeancă a strâns de pe urma alergăturii din ultima vreme 70.000 de euro.

Citește mai multe despre Alexandra Stan, Andrei „Smiley” Tiberiu Maria, Antonia, Antonia Iacobescu și Lavinia Parva pe Libertatea.

Comentarii