De Ana Maria Păsat,

Mădălina a devenit mama unei fetițe la începutul acestei luni, pe 4 aprilie, după un travaliu de aproape 11 ore. “Muncă” grea, dar a meritat, având în vedere cât și-a dorit modelul un copil!

Mădălina Ghenea, răsfăț culinar de Paște. Detaliul care le-a atras atenția fanilor

De atunci, Mădălina, iubitul ei, omul de afaceri Matei Stratan, și fiica lor au stat practic închiși în casă. Se presupunea a fi începutul unei perioade lungi de izolare, în care vedeta să se rupă de carieră pentru a se dedica familiei. Izolarea aceasta va lua însă sfârșit mult mai repede decât se așteaptă lumea. Asta pentru că Mădălina a semnat pe perioada sarcinii niște contracte, iar acum vine scadența. Luna viitoare, adică la o lună după naștere, trebuie să se întoarcă la muncă!

În total, trei contracte trebuie să onoreze ea în mai și în iunie. Iar pentru asta are de făcut două lucruri. Primul – și cel mai greu: să-și recapete silueta. Ceea ce înseamnă să țină o dietă extremă, ca să scape de surplusul de kilograme, taman în perioada în care ar trebui să aibă o alimentație echilibrată, ca să-și poată alăpta fără probleme copilul. Al doilea: să se rupă de bebelușa ei. Ar putea avea însă și o variantă de rezervă, pe care o tatonează acum. Ea negociază cu cei cu care a semnat contractul să-și ia fetița cu ea.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

Negociază pentru primele poze cu fetița ei

Mădălina nu a publicat până acum nici o fotografie cu fetița ei, iar când a ieșit din materitate a avut grijă s-o ascundă de aparatele foto. Acest comportament are o explicație: a primit foarte multe oferte, inclusiv de peste hotare, pentru primele poze cu cea mică, iar acum triază oferte și negociază. E foarte posibil să repete experiența cu pictorialul în care a apărut gravidă, adică toată seria de fotografii să fie realizate chiar de iubitul ei, Matei Stratan.

CITEȘTE ȘI: Mădălina Ghenea a născut. Modelul a devenit mama unei fetițe

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă