MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2013 18:24

EXCLUSIV | O prietenă de-a Michaelei Niculescu ne-a dezvăluit că vedeta a refuzat să-şi facă un iubit după ce a aflat că e bolnavă

Distribuie

Mica a refuzat să-şi împovăreze părinţii cu vestea că este grav bolnavă şi nici n-a mai dorit să-şi lege viaţa de un bărbat, deşi nu ducea lipsă de pretendenţi, tocmai pentru a nu vedea pe nimeni suferind alături de ea. Singura bucurie a vedetei rămăsese distracţia în cluburi.
Nu cred că Mica ţinea regim, aşa cum se face când afli că ai o astfel de boală. Ea mergea foarte des să cânte în cluburi şi să se simtă bine în compania prietenilor. Trăia şi se bucura de fiecare clipă ca şi când ar fi ultima. Nu ştiu însă să mai fi avut vreo relaţie serioasă în ultimul an. Se întâlnea cu mulţi băieţi, avea foarte mulţi prieteni, dar nu se apropia prea mult de nici unul dintre aceştia, deşi nu puţini erau cei care o plăceau', a mărturisit o persoană apropiată Michaelei.
De fapt, şi Mica avea să posteze pe contul ei de Facebook un mesaj înduioşător: M-am căsătorit nu cu cineva care să îmi fie alături la bine şi la rău, când sunt sănătoasă sau bolnavă, ci cu boala însăşi! Până şi cavalerul nostru de onoare, sau, mai precis, gazda noastră, a devenit Spitalul Municipal'.

Versuri pentru Mica

Aflată de câteva zile la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Fundeni, mai mulţi prieteni au venit să îi fie Michaelei aproape, deşi ştiau din start că doctorii îi vor ţine la uşă: Am fost marţi la spital, dar, din păcate, nu am putut să o văd, nu poate fi vizitată. Singurul lucru cu care o putem ajuta este să ne rugăm la Dumnezeu', ne-a declarat Anca, o altă prietenă de-a ei.
Pentru a o încuraja pe Mica, aceasta a postat pe pagina sa de socializare şi nişte versuri sugestive: Copil nu mai eşti, şi hai, nu mai tot plânge… de câte ori ce ţi-ai dorit ţi s-a împlinit/ Câte întrebări n-au astăzi răspuns… dar mai devreme ca să visezi… nu-i prea târziu, nici prea devreme/ Crede în tine… şi vei reuşi…/ Vine o zi cu speranţe şi visuri se vor împlini'. Este melodia pe care Mica o cânta în copilărie, pe vremea când era la Abracadabra', a mărturisit Anca.

Comentarii