Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV. Cheloo nu mai e… misogin! A pus biciul pe un concurent cu glume nesărate
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV. Cheloo nu mai e… misogin! A pus biciul pe un concurent cu glume nesărate

EXCLUSIV. Cheloo nu mai e… misogin! A pus biciul pe un concurent cu glume nesărate

Un concurent ce va sosi duminică seara la iUmor cu scopul precis de a primi cât mai multe LIKE-uri, de a fi plăcut de Delia și de a nu fi bătut de Cheloo va reuși să-i indispună pe cei trei jurați, care nu vor vedea nimic amuzat în momentul său.

Potrivit juraților, glumele sale cu tentă sexual și misogină spuse în preajma soției lui însărcinate, aflată și ea în sală, depășesc limita bunului simț și reușesc s-o pună pe aceasta într-o postură deloc confortabilă. „Eu înțeleg ironia asta în cuplu, dar felul în care o spunea nu era deloc OK”, va reacționa Bendeac, în timp ce Cheloo va fi și mai virulent susținând că nu înțelege cum e posibil ca cineva să-și aducă soția gravidă la un spectacol și să-și bată joc de ea.

cheloo

Cheloo l-ar fi lovit cu ceva în cap

„Eu n-aș face asta niciodată. Nu că aș avea eu o conștiință oarecare, dar ține de normalitate. Nu aș face asta!”, a spus Cheloo revoltat. Ba mai mult, el crede că dacă ar fi fost în locul ei ar fi urcat pe scenă, l-ar fi lovit cu ceva în cap și i-ar fi cerut divorțul.

Citește și: Cheloo și-a șocat colegii de la Antena 1! A înjurat atât de mult încât a golit încăperea

Close
Închide
  Close