MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV | Românca Oana Gregory a câştigat primii bani la vârsta de 10 ani

Distribuie

Frumoasa actriţă, pe numele real Oana Andreea Grigoruţ, şi mama ei, Mariana, au acceptat să vorbească, în exclusivitate, cu Libertatea şi să ne povestească despre cum îşi trăiesc visul american. Oana ne-a declarat că e pe deplin mulţumită de viaţa ei de acum şi că, dacă ar fi să dea timpul înapoi, ar face aceleaşi alegeri, în ciuda faptului că începutul în SUA a fost dificil.
“A trebuit să învăţ o limbă nouă şi să îmi cunosc din nou părinţii”, ne-a precizat tânăra, care a ajuns în SUA la câţiva ani după aceştia. “Pe aeroport, când am luat- o din România, se uitau oamenii la mine de parcă aş fi răpit-o! Nu voia să se despartă de bunica, plângea şi se aşeza pe jos ca să nu plece”, îşi aminteşte amuzată mama Oanei.

O grecoaică a făcut-o star

Destinul oşencei s-a schimbat brusc la vârsta de 10 ani, când a ajuns, împreună cu mama ei, la Los Angeles, hotărâtă să-şi încerce norocul în actorie. ”Am zis că mergem de probă şi dacă în şase luni nu se întâmplă ceva, înseamnă că nu e făcută pentru o carieră în actorie”, ne-a povestit mama ei. Însă, la doar trei săptămâni după ce a ajuns la Hollywood, românca a obţinut primul ei job şi a câştigat primii bani.
”A filmat o reclamă TV. A fost aleasă să apară în clipul publicitar al păpuşilor Bratz şi aşa a primit şi primul cec din viaţa ei, cu o sumă puţin peste 1.000 de dolari”, ne-a spus aceasta. Ofertele pentru Oana au venit apoi rapid. 54 de impresari s-au oferit să lucreze cu ea, însă dintre toţi oşeanca a ales o grecoaică, cu care lucrează şi în prezent. Astfel, micuţa româncă a apărut în numeroase reclame, printre care şi pentru lanţul de magazine Wallmart, şi a defilat pentru celebrele surori Olsen.

Cu sarmalele la filmări

În 2011, a fost cooptată în producţiile Disney, devenind în scurt timp imaginea companiei americane al cărei serial, ”Crash&Bernstein”, a ajuns şi în România. ”Drumul la Hollywood e greu, competiţia e mare, necesită multă muncă şi sacrificii”, a subliniat tânăra. Oana îşi face planuri să vină în vacanţă în România, alături de mai mulţi prieteni americani, iar de multe ori îşi răsfaţă colegii de platou cu sarmale, cozonac şi palincă.

Comentarii