Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Saveta Bogdan se întoarce în Ferma Vedetelor. „Care vreți să plecați acasă ca să rămân eu?”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Saveta Bogdan se întoarce în Ferma Vedetelor. „Care vreți să plecați acasă ca să rămân eu?”

În urmă cu doi ani, Saveta Bogdan în vârstă de 72 de ani, accepta să participe la Ferma Vedetelor și să plece tocmai în Cipru. Deși nu a stat prea mult în competiție, Saveta Bogdan a cîțtigat inimile telespectatorilor, iar acum se întoarce în Fermă, de această dată la Porumbacu de Sus.

De Denisa Macovei,

După ce sezonul trecut a cucerit ferma din Cipru, Saveta revine în ferma din România, de la Sibiu. De această dată cântăreața de muzică populară nu se bate pentru marele premiu de 50.000 de euro, ci este invitat de onoare în casa fermierilor. Saveta Bogdan va face ceea ce știe mai bine, aceea de a întreține atmosfera și de a-i încânta pe concurenți.„Săptămâna asta cine e fermier? Vezi că dorm cu tine! Care vreți să plecați acasă?”, le-a transmis Saveta imediat ce a intrat pe poarta fermei din Porumbacu de Sus, completând că ea a avut parte de condiții mult mai vitrege atunci când a concurat în Cipru și că noile vedete sunt foarte norocoase. „Aici e mult mai frumos decât unde am fost noi. Noi am fost foarte săraci acolo”.

Saveta Bogdan se întoarce în Fermă după ce trei vedete au părăsit deja concursul

Saveta Bogdan își va face intrarea marți seara, începând cu ora 20:30, însă din păcate nu toți concurenții se vor bucura de prezența ei. Diana Dumitrescu, Francesco Paglieri și Andrei Duban au părăsit deja Ferma Vedetelor. În sezonul 2, Saveta a fost una dintre cele mai simpatice concurente, câștigând atât simpatia colegilor, dar mai ales a publicului. Din păcate, cântăreața de muzică populară a părăsit competiția după ce Maria Constantin a propus-o la duel și a eliminat-o din cursa pentru marele premiu. Chiar dacă era cea mai în vârstă concurentă, Saveta Bogdan a demonstrat că poate face față atât condițiilor nefavorabile, cât și a muncilor destul de grele.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV / Primele concluzii ale medicilor legiști: Andrei Gheorghe avea probleme cardiace și suferise mai multe infarcte

Close
Închide
  Close