Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Valentina Pelinel pleacă în afara capitalei cu fiul său, doar cu acordul lui Borcea, din închisoare. Deplasări cu aprobare!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO EXCLUSIV/ Valentina Pelinel pleacă în afara capitalei cu fiul său, doar cu acordul lui Borcea, din închisoare. Deplasări cu aprobare!

Valentina Pelinel pleacă în afara capitalei cu fiul său, doar dacă îi dă voie Cristi Borcea. Cei doi au ieșit doar de două ori, într-un weekend prelungit la mare și într-o tabără de fitness.

De Ana Maria Păsat,

Valentina Pelinel nu face nicio mișcare fără ca iubitul său să știe. Chiar dacă acesta își ispășește o pedeapsă în spatele gratiilor.

Ea îi anunță regulat, programul său lui Cristi Borcea.  Și mai ales pe cel pe care intenționează să-l facă împreună cu fiul lor, Milan. Acesta își dă acordul pentru toate deplasările pe care partenera sa intenționează să le facă. Iar ea nu-i iese din cuvânt.


Iza e acum fetiță mare, Oana Roman e mândră tare de prințesa ei. Mămici, fiți pe fază! Ce-a făcut vedeta cu fiica ei


Până acum, băiatul lor în vârstă de un an nu a ieșit din țară, ci a fost cu mama lui doar de două ori în afara capitalei.

”Nu am fost în afara țării, doar la munte, într-un cantonament de fitness și un week-end prelungit la mare”, a recunoscut Valentina Pelinel pentru Libertatea.

Chiar și atunci când iese din casă cu Milan, vedeta are grijă să-și ia cu ea toate cele necesare pentru îngrijirea acestuia.

”Când pleci cu el, am gentuța lui specială, de fapt o geantă din care nu lipsește nimic, de la pampers, cremă de scutec, tot ce are nevoie să-l schimbi, să-i dai ceiuțul”, a adpugat aceasta.

Are grijă de bunăstarea lor din spatele gratiilor

Fostul șef dinamovoist are grijă și din spatele gratiilor, pentru ca Valentinei și fiului lor să nu le lipsească nimic. După ce i-a mutat în vila sa, acesta le-a pus la dispoziție o întreagă echipă să se ocupe de gospodărie. Pelinel are șofer, precum și bonă pentru fiul său, chiar dacă în creșterea lui o ajută și mama sa. Totodată, de când a născut și a recunoscut relația sa cu Borcea, Valentina a renunțat la evenimentele mondene, cu excepția acelora care au legătură cu afacerile familiei sale.


EXCLUSIV. Dramele marilor cântărețe născute în aceeași zi – Angela Similea, Mirabela Dauer și Margareta Pâslaru


 

Close
Închide
  Close