De Andreea Archip,

Dana Săvuică are 46 de ani și ține cont de semnalele pe care i le transmite propriul corp. Vedeta a apelat, recent, la analize genetice pentru a vedea ce predispoziții are, ea fiind la curent cu istoricul familiei sale la capitolul probleme de sănătate.

DANA SAVUICA

„Acum sunt foarte sănătoasă, nu am absolut nimic, dar ca să pot să preîntâmpin apariția unor boli, a fost foarte bine că mi-am făcut acest ghid al corpului meu. M-au interesat cancerul la sân, bolile cardiovasculare, tromboza, detoxifierea. În familia mea nu a existat niciun fel de cancer la sân, dar pentru că este o boală cam des întâlnită la segmentul feminin, mi se pare normal să îmi fac acest test, chiar mi-am dorit să aflu dacă am un grad de risc ridicat.

A ieșit un grad mediu de risc la cancerul de sân, deci asta înseamnă să fiu atentă, să îmi fac ecografiile în fiecare an, să îmi fac mamografie, să mă duc tot timpul la control. Mi-a ieșit tot așa un grad mediu de risc la bolile cardiovasculare și asta știu că se trage din familie, am persoane care au avut astfel de afecțiuni”, a declarat, pentru Libertatea, Dana Săvuică.

„Știu că pot să preîntâmpin”

SAVUICA

Vedeta recunoaște că este genul de persoană responsabilă în ceea ce privește sănătatea și că își face periodic analizele. Cu toate acestea afirmă că are o ușoară teamă ori de câte ori merge la medic, dar se îmbărbătează rapid. „Mă duc și cu curajul de a înfrunta orice mi-ar zice, pentru că fac aceste controale des și atunci știu că pot să preîntâmpin orice s-ar întâmpla”, a precizat Dana Săvuică.

Foto: Vlad Chirea

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali
GSP.RO

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Horoscop 15 octombrie 2019. Capricornii fac un pas important pe plan profesional
HOROSCOP

Horoscop 15 octombrie 2019. Capricornii fac un pas important pe plan profesional