Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Momente emoționante la Mamaia. Ileana Șipoteanu și fiica ei, Dumitrana, pentru prima oară pe scenă de la moartea lui Dumitru Lupu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Momente emoționante la Mamaia. Ileana Șipoteanu și fiica ei, Dumitrana, pentru prima oară pe scenă de la moartea lui Dumitru Lupu

VIDEO EXCLUSIV/ Momente emoționante la Mamaia. Ileana Șipoteanu și fiica ei, Dumitrana, pentru prima oară pe scenă de la moartea lui Dumitru Lupu

Momente emoționante aseară, la Festivalul Fairytale din Mamaia. Pentru prima oară de când și-a pierdut soțul, cântareața Ileana Șipoteanu a urcat pe scenă, însă durerea recentă și emoțiile și-au spus cuvântul. Fiica ei, Dumitrana, a încercat să-i fie alături și totuși, la un moment dat, amandouă au izbucnit în plâns.

De Cătălin Schipor,

Pentru prima oară de când soțul ei, Dumitru Lupu, a încetat din viață (pe 22 iulie), Ileana Șipoteanu a încercat să mai uite de durere și a acceptat să urce din nou pe scenă. Publicul a primit-o cu aplauze îndelungi, parca anume s-o încurajeze. Și, totul a mers bine până la un moment dat, respectiv până când solista a început să cînte piesa cea mai cunoscută – și probabil cea mai îndrăgită –  din repertoriul ei. ”Ce mult te-am iubit!”

Ileana Șipoteanu a plâns pe scenă

Aflată în public, chiar în primul rând, Dumitrana Lupu, fiica artistei, a simțit pesemne cât de greu trebuie să-i fie mamei ei să cânte piesa compusă de regretatul ei soț, parcă anume pentru momentele dificile prin care trece. Așa că s-a ridicat de la locul ei și s-a dus în fugă pe scenă, să-i fie alături. Ileana Șipoteanu a întins imediat mâna și a chemat-o lângă ea, apoi a luat-o în brațe și i-a dat microfonul. Refrenul a fost cântat de Dumitrana (care recent a absolvit Universitatea de Teatru), dar vocea a părut să i se frângă în lacrimi. Mama ei a ajutat-o,dar și ei au început să-i curgă lacrimile, iar pe partea instrumentală cele două s-au îmbrățișat. Simțind cât de greu e pentru cele două momentul, publicul a început să aplaude și să le încurajeze.

Greul n-a trecut însă. Pentru că a urmat strofa  ”Aș vrea pe pământ, să chem iar iubirea/ Și când tu ai să treci, printre stelele reci/Cu un vechi juramant să-mi găsesti iar privirea/ Răscolind amintirea”, la care Dumitrana nu s-a mai putut abține și a început să plângă în hohote.

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

Artistă cu experiență, Ileana Șipoteanu a reușit totuși să-și țină în frâu emoțiile și să-i transmita același lucru și fiicei ei. Au terminat piesa împreună și la final spectatorii s-au ridicat în picioare să le aplaude. Prezentatoarea le-a mulțumit și a punctat și ea, la fel de emoționată, că, datorită soției și fiicei, și Dumitru Lupu (alintat Mitică) a fost acolo, pe scena din Mamaia, într-o seară caldă de vară.

Pe 22 iulie, soțul Ilenei Șipoteanu, celebrul profesor și compozitor Dumitru Lupu, s-a stins fulgerător, în urma unui infarct. Vestea a fost un șoc pentru familie, dar și pentru cei care l-au cunoscut, căci compozitorul a fost extrem de iubit.

Dumitru Lupu, care pe 25 mai, a împlinit 65 de ani, era profesor la Universitatea „Ovidius” din Constanţa din anul 2014 şi membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România. A fost dirijor la Teatrul Fantasio din Constanţa şi la Teatrul ”Al. Davila” din Piteşti. Printre şlagărele compuse de Dumitru Lupu se numără: ”Hai vino iar în gara noastră mică” (interpret: Gabriel Dorobanţu), ”Ce mult te-am iubit (interpretă: Ileana Şipoteanu), ”Mă-ntorc la tine mare albastră” (interpret: Daniel Iordăchioaie). Povestea de dragoste dintre el și Ileana Şipoteanu a fost una senzatională.


Citește și: EXCLUSIV | Amănunte neștiute din viața lui ”Hienă”. Nimeni n-a știut ce origini are familia artistului

Close
Închide
  Close