De Ana Maria Păsat,

Alex Velea așteaptă sfârșitul vacanței judecătorești și, implicit, procesul de paternitate pe care i l-a deschis Antoniei, pentru a le putea da numele lui celor doi copii ai săi, Dominic și Akim.

După luni în care s-au urmat procedurile judecătorești, care au trebuit să străbată mai multe trasee, dat fiind faptul că soțul artistei este cetățean italian, Velea a primit deja un prim termen, administrativ, precum și pe cel de-al doilea, pe data de 19 septembrie. Vincenzo Castellano a fost citat, prin agent procedural, pentru a fi prezent să dea declarații, în legătură cu cei doi băieți ai soției sale, care în prezent se numesc Castellano. Și dacă acesta va fi prezent, și dacă nu, Alex Velea și copiii lui nu vor scăpa de testul ADN, necesar într-un proces de stabilire a paternității.


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ Decizia luată de Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, cu puţin timp înainte să devină părinţi


Mai norocos decât Antonia

Chiar și așa, artistul pare ceva mai norocos decât Antonia, dat fiind faptul că procesul său a demarat mult mai repede decât cel al iubitei sale. Care și acum așteaptă rezultatul anchetei sociale de la domiciliul din Italia al fiicei sale, pentru a putea divorța, la notar, de soțul italian. Potrivit unei surse judecătorești, divorțul artistei nu are absolut nici o legătură cu procesul lui Velea:

”Sunt două procese diferite. Divorțul Antoniei se poate termina chiar după ce Velea își va demonstra paternitatea. Antonia așteaptă rezultatul anchetei sociale din Italia, în timp ce la Velea a fost vorba despre procedurile privind citarea în Italia a lui Vincenzo Castellano.  Pentru că a fost vorba de un cetățean italian, au existat mai multe proceduri. Acestea au străbătut traseul Ministerul Justiției, apoi Ministerul Afacerilor Externe din România. După care Ministerul de Externe din Italia, Ministerul Justiției din Italia și-n final instanța judecătorească din raza locuinței”.  


CITEȘTE ȘI: Preotul Pomohaci vs cântăreţul Pomohaci. Acuzat de corupere de minori, apărat de enoriaşi şi fanii înfocaţi

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie