Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Îngrozită de datorii, Mariana Nenu de la Exatlon a câștigat cursa vieții ei. ”Alergam și plângeam...”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Îngrozită de datorii, Mariana Nenu de la Exatlon a câștigat cursa vieții ei. ”Alergam și plângeam...”

EXCLUSIV/Îngrozită de datorii, Mariana Nenu de la Exatlon a câștigat cursa vieții ei. ”Alergam și plângeam…”

Cu puțin timp înainte de a se înscrie la emisiunea-concurs Exatlon, Mariana Nenu a terminat una dintre cele mai dure curse de maraton din lume, Spartathlon, desfășurată în Grecia pe o distanță de 246 de kilometri. Mariana de la Exatlon a alergat aproape 34 de ore și tot ce și-a dorit a fost să termine cursa cu steagul României la gât.

De Denisa Macovei,

Mariana s-a antrenat enorm pentru această cursă, însă a fost la un pas să nu poată participa. Femeia a fost nevoită să se împrumute de bani pentru a ajunge în Grecia, și, paradoxal, această datorie a ținut-o în formă. De fiecare dată când simțea că nu mai poate, Mariana se îmbărbăta și își repeta că are datorii de înapoiat, așa că nu trebuie să se întoarcă cu coada între picioare acasă. Astfel că, după aproape 34 de ore de alergat, atleta trece linia de finish cu steagul României la gât.

 

„De le check point-ul 70 alergam și plângeam. Plângeam în hohote fără să mă pot opri. Îmi spuneam în gând: „Hai Mariana. Hai că nu te-ai împrumutat degeaba”. Știam că la ultimul punct de alimentare am drapelul României sub forma unei panglici precum au primarii. Am vrut să fiu îmbrăcată la sosire în echipament cu România și cu steagul la gât. Nu pot să descriu ce a fost în sufletul meu când am trecut linia de finish. La mână am avut brățara fiului meu. I-am spus că atunci când îmi va fi greu mă voi uita la ea”, a spus concurenta de la Exatlon.

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă
Recomandări

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă

Mariana de la Exatlon a termina cursa fără unghiile de la picioare

Drama singurei românce care a trecut peste linia de finish după 246 de kilometri alergați nu a fost doar lipsa banilor. Mariana a ajuns la sosire fără unghiile mari de la picioare și cu infecții grave la celelalte. Dat fiind faptul că a alergat pe străzi pe unde traficul nu era oprit, a vomitat în repetate rânduri din cauza noxelor inhalate. Chiar și epuizată din toate punctele de vedere, atleta și-a găsit forța să termine cursa, iar în momentul de față nu lasă un astfel de detaliu să-i pună în umbră satisfacția pe care o simte atunci când vede pozele cu ea de la concurs.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ În plin divorț de Marcel Toader, Maria Constantin se pregătește de o întâlnire cu…Placido Domingo

Close
Închide
  Close