Mergi direct la conținut »
Familia unei cântărețe de la noi, în panică. A dispărut de acasă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Familia unei cântărețe de la noi, în panică. A dispărut de acasă

Familia unei cântărețe de la noi, în panică. A dispărut de acasă

Familia unei cântărețe de la noi, în panică, după ce aceasta a dispărut de acasă. Mellina a povestit cum și-a speriat familia după ce a plecat singură în vizită la... grădiniță. Mellina nu a fost înscrisă la grădiniță din cauza unor probleme de sănătate, însă și-a dorit la acea vârstă să fie la fel ca toți copiii.

De Livia Lixandru,

Familia unei cântărețe de la noi, în panică din cauza interpretei. „Într-o zi pur şi simplu am fugit de acasă şi m-am dus la grădiniță la sora mea, care era aproape de casa noastră. Aveam 4 ani, cred. Disperați parintii mei şi toate rudele m-au căutat peste tot. Era panică totală în familia mea. Nu mai eram acasă de câteva ore şi nu ştiau unde sunt, şi-au făcut griji să nu fiu răpită şi tot felul de scenarii urâte. Apoi mai pe seara bunica mea s-a dus să o ia pe sora mea mai mare de la grădiniță şi surpriză, eram si eu cu ea şi cu restul copiilor, mă jucam şi eram foarte fericită”, îşi amintește cântăreața.

Familia unei cântărețe de la noi, în panică! A dispărut de acasă

Familia unei cântărețe de la noi, în panică după fuga artistei de acasă. Avea probleme de sănătate

„Varianta surorii mele este aceea că a chemat-o educatoarea (ăsta era semn rau la grădiniță), ea s-a gandit că a făcut ceva rău… O întreabă apoi pe sora mea, arătând spre mine „e sora ta?” şi aşa mi-am petrecut eu o zi frumoasă la grădiniță. Eu mi-am dorit foarte mult să mă duc la grădiniță, dar pe vremea aia am avut niste probleme de sănătate şi din pacate nu am trăit „experiența” grădiniței ca să zic aşa…”, povestește Mellina. La câteva luni de când a lansat single-ul „Minciuna mă omoară”, Mellina, una dintre vocile care reuşeşte prin piesele sale să transmită cele mai profunde emoții şi trăiri, revine in forță cu piesa “Ce-o fi, o fi”. Muzica şi versurile sunt compuse de către Mellina, împreună cu DOMG (Mihai Gruia şi Dorin Oswin), iar producția muzicală e semnată de DOMG.

Close
Închide
  Close