Mergi direct la conținut »
”Farmacia inimii” a renunțat la serviciile lui Alexandru Arșinel. Câți bani pierde actorul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > ”Farmacia inimii” a renunțat la serviciile lui Alexandru Arșinel. Câți bani pierde actorul

”Farmacia inimii” a renunțat la serviciile lui Alexandru Arșinel. Câți bani pierde actorul

Cunoscutul lanț de farmacii a renunțat la colaborarea cu Alexandru Arșinel, deși actorul spera la reluarea contractului întrerupt imediat după moartea partenerei Stelei Popescu, în noiembrie anul trecut. În lunile în care filma spoturi publicitare, lui Arșinel îi intrau în cont cam 10.000 de lei.

De Ana Maria Păsat,

Odată cu decesul Stelei Popescu, și viața lui Alexandru Arșinel s-a schimbat. Actorul nu doar că a rămas fără colega sa de scenă, după zeci de ani de colaborare, dar a pierdut și un contract de publicitate extrem de avantajos.

De la moartea actriței, Arșinel nu a mai filmat nici măcar un spot pentru cunoscutul lanț de farmacii căruia cei doi îi făceau reclamă de mai bine de 9 ani. Tot de atunci, reclamele cu cei doi au dispărut de pe posturile TV, dar și din reviste. Actorul a sperat că e vorba doar de o întrerupere a colaborării și aștepta ca aceasta să fie reluată, la un moment dat.

“Farmacia inimii” a renunțat însă definitiv la Alexandru Arșinel, protagoniștii principali rămânând Nico și Adrian Enache. Maria Dragomiroiu și un colegul de la teatru al lui Arșinel, Cristi Simion, rămân și ei “pe fir”, dar numai cu ocazia unor evenimente speciale.

Colaborarea actorului cu lanțul de farmacii era una cât se poate de benefică și din punct de vedere financiar. În fiecare lună cu filmări, îi intrau în cont aproximativ 10.000 de lei.

Corespondența din Milano, de la trimisul special Libertatea. Cum titrează presa italiană coronavirusul
Recomandări

Corespondența din Milano, de la trimisul special Libertatea. Cum titrează presa italiană coronavirusul

 

Colaborare întreruptă și din cauza transplantului

Arșinel a mai trecut printr-o situație asemănătoare și după ce a fost supus transplantului de rinichi, în anul 2013. O perioadă, el nu a mai apărut în spoturile publicitare. Totul a reintrat însă pe făgașul normal după o vreme, iar Arșinel a continuat la acea vreme să zâmbească, alături de Stela Popescu, de pe panourile publicitare sau în reclamele de la TV.


FOTOREPORTAJ & VIDEO/ Festival de tatuaje la Neversea 2018. TOP 10 cele mai frumoase desene pe piele

Close
Închide
  Close