Mergi direct la conținut »
Fetița Adelinei Pestrițu a împlinit un an. "Este dovada că toate rugăciunile mele au fost ascultate"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fetița Adelinei Pestrițu a împlinit un an. "Este dovada că toate rugăciunile mele au fost ascultate"

Fetița Adelinei Pestrițu a împlinit un an. „Este dovada că toate rugăciunile mele au fost ascultate”

Fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu și-a aniversat fiica în acest weekend. Zenaida a împlinit un an.

De Dana Aramă,

Adelina Pestrițu a mărturisit cât de importantă este ziua în care fetiița ei a venit pe lume și cât de mult i s-a schimbat viața atât ei, cât și soțului său, Virgil Șteblea.

„Ziua de 3 august înseamnă enorm pentru noi. Este ziua în care Dumnezeu ne-a binecuvântat cu cel mai frumos cadou, o fetiță. Și de atunci a trecut un an. Cu viteză luminii, practic. Ne uităm la poze și filmări și realizăm cât de repede a crescut.

Primul an cu un bebeluș în viață noastră a fost unul extrem de intens trăit în fiecare minut. Chiar dacă nopțile au fost în mare parte albe, dorul apăsător în fiecare clipă pe care o petreceam departe de ea. Teamă la fiecare febră, durere de dințișori, colici și orice lacrimă pe care a vărsat-o. Dar am învățat că oricât de bogat, fericit, realizat, implitit ai fi, nu ești complet fără dragostea unui copil.

Orice zi în prezența ei este diferită, unică și de neuitat. Zâmbetele ei ne ajută să uităm de toate supărările, grijile sau nemulțumirile pe care le avem. A dat sens vieții noastre și ne-a unit pentru tot restul vieții așa cum nimeni și nimic nu o poate face”, a afirmat vedeta.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Bruneta a recunoscut că viața de mămică nu este deloc ușoară, însă rolul de mămică i-a adus satisfacții de neegalat.

„Nu aș putea spune că este ușor să crești un copil, însă ce satisfacții îți poate oferi rolul de mamă este de neegalat…

Sunt recunoscătoare pentru tot ce am în viața mea și pentru toate etapele prin care am trecut până în prezent, dar de când Zenaida-Măria și-a făcut apariția, nu trece zi fără să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru așa dar divin pe care l-am primit atunci când El ne-a considerat pregătiți.

Copiii sunt bogăția noastră, binele și binecuvântarea sufletului nostru. Zeny este dovada clară că toate rugăciunile mele au fost ascultate.
Primul an de dragoste infinită!”, a încheiat vedeta.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit civil cu Virgil Șteblea la începutul lunii iulie 2019. Cei doi au făcut nunta în data de 20 iulie. Cuplul are împreună o fetiță care se numește Zenaida Maria.

Close
Închide
  Close