Mergi direct la conținut »
Fetița lui Jojo, nedezlipită de mama ei. „Zora a vrut musai să rămână în brate ca sa plătim amândouă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fetița lui Jojo, nedezlipită de mama ei. „Zora a vrut musai să rămână în brate ca sa plătim amândouă”

Fetița lui Jojo, nedezlipită de mama ei. „Zora a vrut musai să rămână în brate ca sa plătim amândouă”

Jojo este nedezlipită de cei doi copii ai săi, Zora și Achim, alături de care petrece foarte mult timp. Vedeta a povestit pe contul de socializare, despre cât de atașată este fetița ei de ea. Micuța vrea să fie implicată în activitățile mamei sale.

„Neața dragilor. Săptămâna trecută am fugit cateva zile cu tot cu copii în afara orașului, la Pitești, unde avem repetiții pentru premiera noului proiect de teatru. Timpul e limitat, copiii cuminți dar fără stare, așa că printre repetiții și grija celor mici orice minut salvat e o binecuvântare. Când am platit la pensiune Zora a vrut musai să rămână în brate ca sa plătim amândouă”, a scrs Jojo pe contul de socializare.

Recent, Jojo și-a surprins fanii de pe contul de socializare, după ce a postat prima imagine în care îi arată chipul fetiței ei și a lui Paul Ipate.

Citește și

Simona Halep, a patra oară când s-a aflat la un singur meci de locul 1 WTA. Povestea momentelor care păreau să o ”consacre” ca eternă pierzătoare!

 

Close
Închide
  Close