Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fiica Andreei Esca suportă cu greu separarea de familie. Prezentatoarea tv a mers să o instaleze pe Alexia la Londra. „Nu îi place în Anglia”

Fiica Andreei Esca suportă cu greu separarea de familie. Prezentatoarea tv a mers să o instaleze pe Alexia la Londra. „Nu îi place în Anglia”

Andreea Esca a mers să-și instaleze fiica în Marea Britanie pentru noul an școlar. Prezentatoarea de știri a mărturisit că Alexiei nu îi place în Anglia, unde este departe de familie și iubit.

De Livia Lixandru,

„Back to school și pentru mine, care m-am dus cu Alexia la Londra să o reinstalez pentru noul an școlar.

Aceleași discuții despre cum și-ar dori să existe școala la care merge ea în România, pentru că nu-i place în Anglia, unde nu sunt iubitul și prietenii ei, „lumea e rece și la fel și vremea, mâncarea proastă, distracția scumpă și străzile unsafe.”, a scris Andreea Esca pe alistmagazine.ro.

De asemenea, Alexia a dezvăluit că vrea să treacă timpul repede, să ia vacanță și să revină în țară.

„Nu e ca acasă, dacă vorbim despre prieteni și viață socială. Nici nu avem când… că venim rupți. Abia așteptăm vacanța să bem un șpriț în România, la un grătar cu foștii colegi.

Oricum nu ne vedem îmbătrânind aici. Doar cât să mai învățăm chestii și să facem niște bani și ne întoarcem”, a spuss Alexia, potrivit VIVA!

Close
Închide
  Close