Mergi direct la conținut »
Fiica antrenoarei Kinga Sebestyen a slăbit 60 de kilograme. Cum arată tânăra acum | FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fiica antrenoarei Kinga Sebestyen a slăbit 60 de kilograme. Cum arată tânăra acum | FOTO

Fiica antrenoarei Kinga Sebestyen a slăbit 60 de kilograme. Cum arată tânăra acum | FOTO

Fiica antrenoarei Kinga Sebestyen a slăbit 60 de kilograme. Tânăra are acum o siluetă impecabilă.

De Dana Aramă,

Fiica cunoscutei antrenorare de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, a reușit performanța de a slăbi 60 de kilograme prin sesiunile de sport și dieta recomandată de mama ei. Tânăra în vârstă de 24 de ani are în prezent o siluetă de invidiat și a devenit atât de fascinată de modul de viață sănătos încât a studiat și s-a antrenat devenind presenter autorizat Kangoo Jumps. Astfel se face că deține diplomă de acreditare și predă această disciplină celor care vor să facă sport ori să devină la rândul lor instructori Kangoo Jumps.

 

Fiica antrenoarei Kinga Sebestyen a slăbit 60 de kilograme. Urcă pe scenă cu mama ei, în Parcul Tineretului

 

Sâmbătă, ea va urca pe scenă alături de mama ei, Kinga Sebestyen, în Parcul Tineretului din București și, împreună, vor face sport alături de cei care doresc să facă mișcare în aer liber. Este al șaptelea an consecutiv în care Kinga, care are doi copii, organizează acest eveniment pentru publicul larg alături de nutriționistul Cristian Mărgărit, în București, Brașov și Mamaia.

Sâmbătă, începând cu ora 17, Kinga Sebestyen, care a donat bani pentru copiii bolnavi de cancer, va da startul unei serii de antrenamente pe ghete Kangoo Jumps și va lansa noul său program Kanjoo Jumps care lucrează nu doar mușchii corpului ci și cei faciali, arătându-le celor interesați metoda prin care pot rămâne tineri și plini de energie.

 

Close
Închide
  Close