Mergi direct la conținut »
Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, imagine de colecție alături de părinții ei. Carmina s-a întors cu mama ei la Arad
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, imagine de colecție alături de părinții ei. Carmina s-a întors cu mama ei la Arad

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, imagine de colecție alături de părinții ei. Carmina s-a întors cu mama ei la Arad

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, imagine de colecție alături de părinții ei. Carmina s-a întors cu mama ei la Arad, după ce o perioadă a locuit împreună cu tatăl ei. Fata a postat pe contul de socializare un mesaj emoționant.

De Livia Lixandru,

Carmina a împărtăștit cu prietenii virtuali de pe Instagram o fotografie în care apare alături de mama sa, Amy Teiceanu, și de tatăl său, Liviu Vârciu.

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, imagine de colecție alături de părinții ei.

„Mă uit peste pozele cu frumoasa mea familie”, este mesajul scris pe fotografie. Prietenii virtuali au reacționat imediat și au încurajat-o să treacă peste momentul neplăcut și peste dorul de tatăl ei. Zilele trecute, Liviu Vârciu a fost filmat în timp ce se săruta cu o blondă senzuală, o dansatoare la o emisiune de televiziune. După ce imaginile au apărut în presă, Liviu Vârciu, care a mărturisit care este cel mai mare regret al său, a decis să ofere explicații despre situația în care a fost prins.


Editorial de Claudiu Săftoiu. Instituția Sa, Ion Iliescu – la judecata așteptată 28 de ani de ”golanii” României

 

Close
Închide
  Close