Mergi direct la conținut »
Fiica lui Florin Salam, declarații emoționante în ziua majoratului. “Nu există totul roz“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fiica lui Florin Salam, declarații emoționante în ziua majoratului. “Nu există totul roz“

Fiica lui Florin Salam, declarații emoționante în ziua majoratului. “Nu există totul roz“

Fiica lui Florin Salam, declarații emoționante în ziua majoratului. Betty Stoian a vorbit prin telefon, pentru "Star Magazin", despre surpriza venită din partea soțului ei în ziua în care a împlinit 18 ani. Mai mult, artista a recunoscut că are emoții cu nașterea bebelușului, ce va veni în curând pe lume.

„Sărbătoresc cu șampanie pentru copii, cu prietenii, ieșim la o masă…foarte lejer, nu vreau să facem nimic wow. M-au felicitat toți, tatăl meu, soțul meu, toată lumea, prietenii… Cătălin tot timpul a fost așa, el îmi face declarații de genul acesta în fiecare zi. Nu e mare diferență acum, că am 18 ani, am făcut tot ce am vrut. E mișto acum că nu o să mai am nevoie de procură, că pot pleca oricând vreau eu în vacanță.

Mai sunt 30 și ceva de zile până o să nasc. Aveam și eu planuri de petrecere, trebuia să plec în vacanță, eu și Cătălin, alături de niște prieteni, dar avem timp. Mi-am imaginat altfel această zi. Chiar sunt fericită și mă simt iubită și asta contează cel mai mult. Tot timpul a fost sincer Cătălin, nu există totul roz. Sunt geloasă, sunt destul de geloasă, dar am o limită.  Nu știu ce dorință să-mi pun. Îmi doresc să fiu ca acum, să nu se schimbe nimic. Am emoții pentru naștere”  a spus Betty Stoian, pentru „Star Magazin”.

Citește și

FOTO | Imagini din ultima vacanță de vară a lui Vladimir Putin. Președintele Rusiei nu s-a mai pozat la bustul gol

 

Close
Închide
  Close