Mergi direct la conținut »
Paris jackson, fiica lui Michael Jackson, s-a internat într-o clinică psihiatrică!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Paris jackson, fiica lui Michael Jackson, s-a internat într-o clinică psihiatrică!

Paris jackson, fiica lui Michael Jackson, s-a internat într-o clinică psihiatrică!

Paris Jackson, fiica regretatului cântăreț Michael Jackson, s-a internat din proprie inițiativă într-o clinică psihiatrică, ca să-și trateze ''unele probleme emoționale'', relatează ETonline.com, care citează multiple surse apropiate tinerei.

”Paris Jackson a decis că are nevoie să-și acorde un răgaz pentru a se reface, să-și pună viața în ordine și să-și prioritizeze sănătatea fizică și cea emoțională. S-a internat singură într-o clinică de specialitate, ca parte a unui plan de însănătoșire”, a declarat un apropiat al modelului în vârstă de 20 de ani.

Internarea vine după o perioadă încărcată pentru Paris Jackson, în care a jonglat cu ședințele foto, aparițiile publice, dar și cu startul carierei sale muzicale. Pe plan personal, ea s-a confruntat și cu decesul bunicului său Joe Jackson, cu care tânăra avea o relație foarte specială.

În 2017, fiica lui Michael Jackson a vorbit deschis despre problemele ei cu depresia și a mărturisit, într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, că a încercat să se sinucidă când avea 15 ani. Aceasta a povestit că obișnuia să se taie pe corp și ascunde leziunile de familia ei.

”Mă uram, nu aveam încredere în mine, mă gândeam că nu sunt în stare să fac nimic și credeam că nu merit să mai trăiesc”, a declarat Paris Jackson atunci.

Foto: Instagram/Paris Jackson

Citește și 

Abia acum i-au luat carnetul și l-au trimis în judecată! La trei ani după ce a călcat-o pe Ana pe trecerea de pietoni și la o lună de la articolele din Libertatea, justiția s-a mișcat

 

 

Close
Închide
  Close