Mergi direct la conținut »
Fiica lui Paul Walker a ajuns la o înțelegere cu Porsche, pe care îi acuza de moartea tatălui ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fiica lui Paul Walker a ajuns la o înțelegere cu Porsche, pe care îi acuza de moartea tatălui ei

Fiica lui Paul Walker a ajuns la o înțelegere cu Porsche, pe care îi acuza de moartea tatălui ei

Meadow Walker, fiica lui Paul Walker a ajuns la o înțelegere cu Porsche, constructorul mașinii în care se afla tatăl ei atunci când a murit. Tânăra de 18 ani susține că centura mașinii era defectă și acesta a fost motivul pentru care actorul din Fast and Furious a ars de viu în accident, scrie Daily Mail.

La aproape patru ani de la moartea celebrului actor, fiica sa, care acum are 18 ani, a ajuns la o înțelegere cu producătorul de mașini Porsche, cei pe care îi acuza că sunt vinovați de faptul că tatăl ei nu a putut ieși din mașină în urma accidentului în care a fost implicat în noiembrie 2013.

Meadow a deschis procesul împotriva Porsche în 2015, susținând că exista o defecțiune la sistemul de prindere a centurii de siguranță din mașină și acesta este motivul pentru care Paul Walker a rămas blocat în vehicul după impact.

Fiica lui Paul Walker a ajuns la o înțelegere cu Porsche

În urmă cu câteva zile, pe 16 octombrie, cele două părți au ajuns la o înțelegere a cărei termeni sunt confidențiali, scrie The Blast. Cert este că fiica actorului a renunțat la acuzațiile de omor prin imprundență.

Meadow a dat în judecată compania de automobile în 2015 susținând că tatăl ei a supraviețuit inițial accidentului de mare viteză în timp ce era un pasager în Carrera GT, dar nu a reușit să scape după ce a fost prins de centura de siguranță și a fost ars de viu.

Avocații lui Walker au acuzat Porsche că știa că Carrera GT a avut o istorie cu „probleme legate de instabilitate și control”.

Meadow a obținut deja 10,1 milioane de dolari în 2016 din moștenirea lui Roger Rhodas, cel care conducea mașina în care se afla Paul Walker.

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni
Recomandări

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni

 meadow-walker2.jpg 25 octombrie 2017 430 KB 1772 × 1772 Editează imaginea Șterge definitiv URL https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2017/10/meadow-walker2.jpg Titlu Meadow Walker

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013 în Valencia, California. Actorul și prietenul său Rodas au decedat după ce Porsche-ul a ieșit de pe carosabil și s-a izbit cu putere de mai mulți copaci aflați pe marginea drumui, susțin polițiștii de la Departamentul de Poliţie din Los Angeles.

Anchetatorii au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive.

Meadow este singurul copil al acotrului, ea fiind și moștenitoarea de drept a averii acestuia care se ridica la 25 de milioane de dolari în momentul decesului.


Citește și: VIDEO| Român filmat în Londra în timp ce fura din donațiile pentru Cancer Research


 

Close
Închide
  Close