Mergi direct la conținut »
Fiica unui celebru antrenor român visează să intre în televiziune! La 17 ani, a apărut în diverse reclame
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Fiica unui celebru antrenor român visează să intre în televiziune! La 17 ani, a apărut în diverse reclame

După Maria Iordănescu, fata fostului selecționer Anghel Iordănescu, fiica unui alt antrenor român vrea să intre în televiziune.

De Eduard Apostol,

Bianca Tudor, fiica antrenorului secund al lui Spartak Moscova, Dani Tudor, a fost eroina diverselor reclame până la vârsta de 17 ani. Este tentată și de lumea presei românești.

Momentan, la ei în familie, tatăl este cel mai cunoscut. Daniel Tudor, acum în vârstă de 45 de ani, a câștigat campionatul ca fotbalist cu Unirea Urziceni și Cupa României cu Dinamo.

În prezent, este singurul tehnician român care activează în prima ligă a Rusiei, chiar dacă este vorba de un antrenor secund, colaborator de încredere al lui Oleg Kononov, la Spartak Moscova, cea mai iubită și titrată formație din această țară. Bărbatul are ”concurență” în familie.

Dani Tudor, alături de familia sa

Care este visul ei

Fiica sa, Bianca, 17 ani, vine tare din urmă. Puștoaica a cochetat deja cu modelingul și a făcut reclamă la diverse produse.

În paralel cu școala – ”nu vreau să o lase la urmă, fiindcă indiferent de situație este bine să știi carte”, spune tatăl -, Bianca învață să devină un viitor jurnalist.

Visul său ar fi să urmeze o carieră în televiziune.

”Ea este focusată pe învățătură, iar aici un mare merit îl are mama ei, soția mea, Gabi, care duce greul casei. Eu sunt plecat de atâția ani în Rusia, Gabi a fost de multe ori și mamă, și tată. I-a crescut bine pe Bianca și pe cel mic, Dani junior, care momentan face colecție de dinozauri. Fata vrea să devină jurnalist, poate chiar să continue ca model sau să ducă acest job la un nivel superior. Eu nu pot decât să o susțin în ceea ce face, cred că va reuși fiindcă are cei 7 ani de acasă la zi”, a mărturisit Daniel Tudor pentru Libertatea.

Are modele înaintea sa

Bianca ar putea călca pe urmele altor domnișoare intrate în lumea presei și a televiziunii cu tați în lumea fotbalului.

Ultimul entry în acest domeniu a fost cel al Mariei Iordănescu, fiica ”Generalului” Anghel Iordănescu, fostul selecționer al Generației de Aur.

Maria lucrează la Antena Stars. Acolo unde este coechipieră cu Natalia Mateuț, fiica fostei Ghete de Aur a Europei, Dorin Mateuț.

Close
Închide
  Close