De Livia Lixandru,

Decizia a fost luată din nevoia de a proteja echipa emisiunii, concurentele, colaboratorii acestui show de anvergură.  

Anunțul a fost făcut și de Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, imediat după ediția se aseară „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„Toată echipa Bravo, ai stil!Celebrities rămâne acasă până când timpul își va relua cursul obișnuit.  Ne revedem în curând, la Kanal D!”, a declarat Ilinca Vandici.

Pe fondul situației generate de pandemie, din dorința protejării angajaților și familiilor acestora, a colaboratorilor și invitaților din emisiuni, precum și din nevoia respectării recomandărilor autorităților pentru prevenirea îmbolnăvirilor, Kanal D a restrâns anumite activități ale postului, fără a afecta fluxul difuzarilor în grilă stației.

Au fost retranse la maximum interacțiunile în cadrul companiei, majoritatea angajaților lucrează de acasă, iar condițiile de distanțare socială și de igienă sunt respectate cu strictețe.

Show-ul nu se va mai regăși în grilă stației, iar de săptămâna viitoare, în fiecare miercuri, de la 22:00, telespectatorii vor putea revedea „Îmi place dansul”.

Citeşte şi:

Ce articol invocă medicii care își dau demisia în criza de coronavirus

Edward Snowden, fost spion american, cel mai cunoscut avertizor de integritate din lume: “Un virus e dăunător, dar distrugerea drepturilor e fatală”

Franţa a transformat trenuri de mare viteză în ambulanţe. Cum arată acum vagoanele TGV-urilor

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente