Mergi direct la conținut »
Fiul Octaviei Geamănu și al lui Marian Ionescu a împlinit 3 ani. Andrei e leit tatăl său! Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fiul Octaviei Geamănu și al lui Marian Ionescu a împlinit 3 ani. Andrei e leit tatăl său!

Fiul Octaviei Geamănu și al lui Marian Ionescu a împlinit 3 ani. Andrei e leit tatăl său!

Fiul Octaviei Geamănu și al lui Marian Ionescu a împlinit 3 ani, pe 21 noiembrie, iar  părinții lui i-au organizat o petrecere pe cinste. Prezentatoarea tv a postat imagini pe contul de socializare, unde fanii i-au putut spune la mulți ani lui Andrei.

De Livia Lixandru,

Internauții au observat nu numai că Andrei a crescut mult, ci și faptul că puștiul, brunet și cu ochii negri, seamănă foarte bine cu tatăl lui.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit în ianuarie 2015, iar în noiembrie 2016, cei doi deveneau părinți.

Știrista Antenei 1 și artistul de la Direcția 5 s-au întâlnit pentru prima oară în 2007, însă la acea vreme Octavia era preocupată de profesia ei, așa că nu i-a dat atenție celui care, 8 ani mai târziu, avea să-i devină soț.

„Tocmai începusem să lucrez la Antena 1, în București. Habar n-aveam cine e. La Târgu Jiu avusesem alte preocupări, din care nu făcea parte viața mondenă a Capitalei.

Când ne-am cunoscut, eu eram cu gândul numai la muncă, nu l-am observat mai mult decât pe oricare dintre artiștii care însoțeau caravana Mereu aproape în turneul prin țară, în 2007′, a povestit Octavia pentru Libertatea.

Close
Închide
  Close