Mergi direct la conținut »
Florin Busuioc a fost operat din nou. Cum se simte prezentatorul tv
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Florin Busuioc a fost operat din nou. Cum se simte prezentatorul tv

Florin Busuioc a ajuns din nou la spital, după ce în luna noiembrie a anului trecut, prezentatorul tv a suferit un infarct pe scena teatrului din Craiova. De data asta, medicii i-au montat al doilea stent la inimă.

În urmă cu câteva luni,  medicii au intervenit de urgență și din fericire au reușit să-l salveze pe Busu. În urmă cu două zile, însă,  acesta a ajuns din nou pe masa de operație. El a avut nevoie de un al doilea stent la inimă.

„Știam că există posibilitatea să mai am nevoie și de al doilea stent. Am două stenturi, unul la operație și ăsta pe care l-am pus alaltăieri”, a spus Busuioc  la Pro tv.

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct în timpul unui spectacol, în Craiova! Busu a fost dus de urgență la spital, iar alături de el sunt acum și actorii alături de care juca. După primul atac de cord, în urma căruia a fost resuscitat, actorul a mai suferit alte două.

Citește și

Efectele documentarului despre abuzurile lui Michael Jackson: Mai multe posturi radio i-au scos muzica, iar o statuie a lui fost îndepărtată, în timp ce familia și prietenii îi iau apărarea

 

Close
Închide
  Close