De Livia Lixandru,

O nouă săptămână începe în bucătăria MasterChef pentru concurenții ajunși în Top 10. Cu fiecare etapă, provocările devin tot mai dificile, iar concurenții tot mai concentrați pentru a demonstra că merită încrederea juraților și premiul cel mare.

În această seară, Florin Călinescu va fi invitatul supriză care îi va supune pe concurenți la o altă probă ”Mistery Box”. Ingredientul misterios pe care aceștia îl vor descoperi în cutii este limba de vacă.

Florin Călinescu și cei trei jurați vor sta constant în preajma concurenților pentru a analiza cum se descurcă și ce preparate vor duce la capăt.

Dilly Chilly va fi extrem de fericită să afle ce oaspete vor avea în această seară deoarece „Florin Călinescu are picanteriile la el tot timpul”, însă preparatul ales de el îi va speria pe toți cei aflați în bucătărie: „Am impresia că e un balaur din mare”, declară Raluca Podea, potrivit unui comunicat Pro tv.

Florin Călinescu, membru al Partidului Verde

 În luna iulie a acestui an, Florin Călinescu a fost ales membru a Partidului Verde, care a fost înființat în 2005 și a participat la alegerile prezidențiale din 2009, susținând candidatura lui Remus Cernea.

La Congresul din 14 ianuarie 2012, Ovidiu Iane a fost ales președinte al partidului, Iane fiind ulterior ales deputat PSD.

Citeşte şi:

Libertatea a trimis un jurnalist în Siria | În mijlocul războiului pentru a ajuta! Românca Roxana Diaconescu se luptă să salveze viețile oamenilor prinși în conflictul din Siria

Cultul lui Pomohaci | Cum îi ademenea pe minori fostul preot acuzat de pedofilie. “La părintele îi e frică să doarmă singur”

Câți candidați, atâtea cămăși de forță | Viorica Dăncilă și suspendarea președintelui Iohannis

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse