„Actiune, mașini luxoase, bărci, sportivi K-1 și multă adrenalină veți vedea în acest film. Vă promit ca va fi cel mai mare proiect inițiat de români în zona filmelor de acțiune cu distribuție internationala ”, a declarat producătorul filmului Back2Back, Eduard Irimia.

Din echipa de producție face parte și fratele celebrului actor Gerard Depardieu, Alain Depardieu, producatorul filmului Piano premiat cu Palme dOr in 1993, dar și Nora Seroussi si regizorul Kader Ayd. “În urmă cu un an am pornit la drum împreuna cu Eduard care a avut un vis acela de a descoperi și împinge la nivel global talente și voci neauzite din diverse domenii de activitate. Așa s-a născut ideea unui reality show ce face înconjurul lumii din America în Dubai, Cannes, Londra și înapoi acasă în România unde se finalizează conceptul cu promovarea talentelor și în film”, a declarat Nora Seroussi.

Eduard este fantastic, a reușit într-un timp atât de scurt să strânga o echipă mare de oameni, sa gaseasca locațiile și să înceapa productia filmului. Din cast mai fac parte si Artista Francisca, Sara Al Attar, Gabi Anton, Paul Diaconescu, Horia Lacatusu, Sabina Lisievici, Irina Dutca, Roxana Paraschivoiu, Gago Drago și Erko Jun.

Citeşte şi:

Cum a ajuns Bianca Brad manechin. „Nu am fost lansată în lumea modei de Zina Dumitrescu, așa cum se vehiculează”

Jojo și-a deschis sufletul în fața tuturor. Mesajul transmis de la Mormântul Sfânt

Enrique Pena Nieto, fostul președinte al Mexicului, se pregătește de căsătorie. Face nuntă în decembrie

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile