Mergi direct la conținut »
Florin Salam trâmbițează din nou că nu va mai cânta în România. Care este motivul pentru care minte
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Florin Salam trâmbițează din nou că nu va mai cânta în România. Care este motivul pentru care minte

Florin Salam trâmbițează din nou că nu va mai cânta în România. Care este motivul pentru care minte

Cântărețul de manele Florin Salam și-a făcut un obicei, anual, din a-și anunța fanii că renunță să mai cânte în România, fără a da prea multe detalii. Nu știm care este motivul pentru care și-a creat această ”tradiție”, dar se joacă cu nervii fanilor, care deja au sărit cu huiduieli. 

La scurt timp după ce și-a pierdut tatăl, manelistul Florin Salam a avut un comportament foarte ciudat. El a anunțat că a luat două decizii care i-a surprins pe cei apropiați, dar și pe fani. În primă fază a spus că vrea să locuiască singur o perioadă, fără iubită și copiii lui, într-un apartament aflat într-un hotel din Sectorul 4.

Citește și: Florin Salam și Dorin Cioabă pe lista candidaților pentru Parlament?

Astăzi, Salam și-a anunțat fanii că de pe 4 octombrie nu va mai concerta în România.

”Tin sa imi anunt toti fanii ca incepand cu data de 4 octombrie nu voi mai concerta in tara. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine la cele mai frumoase evenimente sustinute in Romania.  Pe pagina de Facebook in continuare se vor posta concertele din strainatate”, a scris manelistul pe pagina lui de Facebook.

An de an Florin Salam și-a creat această tradiție prin care se dă de ceasul morții că nu va mai concerta în România, în realitate el având antamate multe nunți și concerte, cum  ste exemplul celui de pe 16 noimebrie.

salam concert

Close
Închide
  Close