Lavinia Tatomir, fosta parteneră de viață a marelui actor Adrian Pintea, s-a relaxat într-o vacanță în Turcia, alături de actualul ei soț, Laurențiu. Lavinia Tatomir a arătat spectaculos în vacanță și este mai radioasă și mai înfloritoare ca niciodată.

Imaginile din vacanță pe care Lavinia Tatomir le-a făcut publice pe contul său de socializare au atras numeroase like-uri și complimente legate de felul în care arată. Are o siluetă de invidiat, iar ținutele de vacanță pe care le-a purtat i-au venit ca turnate.

„Da, aveti silueta, frumusețea și încântarea sirenelor care sunt mereu misterioase, dar iubesc oamenii!, Sirenă la malul marii !!!!”, „Așa arată un om frumos”, „Ești înfloritoare”, „Ce rochii frumoase ai! Și îți vin foarte bine”, „Deosebită”, sunt doar câteva dintre complimentele pe care Lavinia Tatomir le-a primit din partea admiratorilor săi.

lavinia tatomir2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Lavinia Tatomir a fost căsătorită cu regretatul actor Adrian Pintea, care a încetat din viață în data de 8 iunie 2007, din cauza unei septicemii. Din decembrie 2014, Lavinia Tatomir este căsătorită cu medicul Laurențiu Cârstea, alături de care are un mariaj foarte fericit și cu care formează un cuplu perfect.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/Un zâmbet mai puternic decât moartea. Lecția Zorba sau bunicul care și-a smuls nepotul din ghearele flăcărilor și-a fugit cu el în mare