MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2019 13:14

Fosta soție a lui Marc Anthony se pregătește de nuntă. Fosta Miss Universe se căsătorește cu un producător de succes | FOTO

Distribuie

Fosta soție a cântărețului Marc Anthony se pregătește de nuntă. Fosta Miss Universe 1993 trăiește o poveste de dragoste cu un celebru producător.

 

Dayanara Torres este o vedetă din Puerto Rico în vârstă de 44 de ani. Dayanara Torres, care a câștigat titlul Miss Universe în anul 1993, este cunoscută și pentru că a fost căsătorită cu renumitul cântăreț Marc Anthony. Cei doi și-au unit destinele în mai 2000, în Las Vegas. Au doi copii împreună: Cristian Anthony Muniz și Ryan Anthony Muniz. Dayanara Torres și Marc Anthony au divorțat în anul 2004.


De ceva vreme, fosta parteneră de viață a lui Marc Anthony trăiește o poveste de dragoste cu Louis D’Esposito, vicepreședinte la Marvel Studios.

Cei doi formează un cuplu foarte frumos și se înțeleg perfect. Se pregătesc de căsătorie.

Într-un interviu pentru Mezcal TV, Dayanara Torres a vorbit despre nunta sa cu Louis D’Esposito.

„Eu cred că de data asta va fi ceva mult mai intim, mai mic. Mie îmi place la munte, cu pădure, cu multă verdeață  Nu știu însă, nu știu”, a spus ea.

Dayanara Torres este foarte încântată că cei doi copii ai ei și cel care urmează să-i devină soț se înțeleg foarte bine.

„Nu m-a cerut în căsătorie până nu a cerut permisiunea copiilor mei. Atunci când copiii mei au spus da, atunci a venit și mi-a dat inelul”, a declarat vedeta.

Dayanara Torres și Louis D’Esposito s-au logodit anul trecut. Aceasta va fi cea de-a doua căsnicie a fostei regine a frumuseții.

 

FOTO: Nortfoto; Hepta

Citește și: VIDEO | Donald Tusk, discurs superb în limba română, la Ateneu: „Românii să apere statul de drept și Constituția cu aceeași hotărâre cu care a apărat Duckadam cele patru penalty-uri”

 

Comentarii