MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2013 15:56 , de Magdalena Duru

Foștii colegi de la „Abracadabra” o plâng pe Mica! Dana Rogoz și Ducu Ion cumpără hainele cu care o să fie înmormântată

Distribuie

Ducu Ion, Dana Rogoz, Oana Tache și actorul Marian Râlea sunt alături de părinții Micăi, după ce și-au pierdut fiica și încearcă să-i ajute cu tot ce pot.
Iată ce au declarat după moartea prietenei lor!
Oana Tache, la "Poveștiri adevărate": "Pentru noi este o după amiază de cosmar și marele gol pe care îl avem noi nu se compară cu ceea ce simt părinții ei acum. Nu este nimeni vinovat pentru treaba asta. Eu cred ca este un semnal de alarmă pentru toți cei tineri care muncesc mult, au ambitii mari. Mica, fără să vrea, fără să-și dea seama, a reusit să aducă echipa Abracadabra împreună, așa cum nu a mai fost nimic. Ea a a fost un om ambițios, dar iată că și ambitia te poate duce într-un punct de unde nu te mai poți întoarce. Mica era un înger, era foarte bună cu noi, nu a fost niciodată arogantă, a  fost un om extraordinar, nu poate să-ți lipsească ceva de la ea, îți lipseste totul".

Marian Râlea, la "Happy Hour":
"Astăzi am sărutat-o pe obraji, ne-am luat la revedere, pentru că starea ei era critică. Am stat lângă ea, la spital, până la sfârșit. Le mulțumim tuturor că s-au rugat pentru suflețelul ei!"

Ducu Ion, la „Happy Hour”: „Inițial am crezut într-o minune. Am crezut că ieri s-a întâmplat magia pe care ne-o doream. Eu nu pot să-mi imaginez ce e în sufletul părinților ei, mi se pare incredibil. Am fost cu toții să o vedem crezând că se întâmpla minunea, nu mi-a venit să cred cum arăta. Ne doream să vedem o lacrimă în ochii ei să simtă că ne dorim să se facă bine. Din păcate nu s-a întâmplat minunea”.

Dana Rogoz, la „Happy Hour”: ” Mă gândeam că o să simtă cât de mult o iubim, dar astăzi când am ajuns la spital era prea târziu, era inconștientă, nu cred că ne mai auzea. Acum sunt cu Ducu, îi cumpărăm haine, probabil mâine o să o pună la o capelă. Dumnezeu să o ierte!”
Mica a încetat din viață astăzi, la vârsta de 31 de ani.
Michaela Niculescu  a urmat Facultatea de Limbi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. A fost traducător, redactor şi producator în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT. Şi tocmai ăsta ar fi fost păcatul ei: munca titanică şi orele puţine de odihnă şi-ar fi pus amprenta pe sănătatatea tinerei

Mica a știut de un an că o boală necruţătoare îi macină ficatul, şi-a dus povara în tăcere, cu zâmbetul pe buze și nu s-a plâns nimănui,  nici prietenilor apropiaţi, nici părinţilor.
În luna ianuarie a ajuns de urgență la spital și a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, acela fiind și momentul în care păriții au aflat cât de grav bolnavă este fiica lor.
 
 

Citește mai multe despre Michaela Niculescu și Michaela Niculescu pe Libertatea.

Comentarii