MENIU CAUTĂ
, de Florian Gheorghe

Foștii sexy bărbați din muzica românească au îmbătrânit urât! Vezi cine sunt cei trei care s-au îngrășat teribil

Distribuie

Radu Almăşan de la Bosquito de nerecunoscut
Prin 2000, Radu Almăşan, era socotit un sexy simbol veritabil. Însă cel  făcut cunoscută trupa Bosquito, s-a reântors din Statele Unite şi a luat în plus peste 20 de kilograme. Faţă de imaginea sa de rocker rebel, Almăşan, care a divorţat acum trei ani de Delia, cea ce i-a fost alături încă din liceu, arată mai degrabă un look neglijent.
Dan Bălan are 10 kg în plus de când România nu l-am mai văzut
La trei ani de la ultimul succes notabil înregistrat pe piaţa muzicală românească, Dan Bălan s-a îngrăşat vizibil şi, să fie și mai plăcut, cântă în limba rusă. Fostul lider al trupei O-Zone (36 ani) are cu vreo 10 kilograme în plus față de perioada când făcea furori cu ”Chica Bomb” ori ”Freedom”.

Tudor Ionescu de la Fly Project s-a îngrășat teribil
Tudor nu mai este chiar atât de ”fly”, dovadă imaginile noi cu solistul care recunoaște că are probleme mari cu greutatea. Proaspăt căsătorit, Tudor dă vina pe faptul că nu se poate stăpâni, este gurmand și programul dezordonat al vieții de vedetă a contribuit la îngrășarea sa.

Mihai Budeanu (ex -3Sud Est)-20 kilograme în plus
Mihai Budeanu  şi încă duce dorul  anilor când îi rupeau fanele hainele. Are 40 de ani, este însurat, are doi copii- un băieţel şi-o fetiţă – şi, de când  trupa sa s-a reînființat se rostogolește de-a dreptul pe scenă. Recent, la un spectacol ce a avut loc la Sala Palatului, fetița lui Laurențiu Duță l-a descris pe Mihai în fața a 3500 de persoane: ”E ca un urs”.

Pe Dinu Maxer l-a lovit chelia
Cunoscut datorită formației AXXA, dar şi datorită faptului că a inventat-o pe frumoasa Nicoleta Luciu în biz-ul autohton, Dinu Maxxer (40 ani) se ocupă de mici şuse de divertisment, este căsătorit cu solista Deea şi au un băieţel. Strălucirea lui de playboy s-a scurs odată cu apariţia cheliei.
Şi Radu Fornea (K1, Ro Mania), cel ce a inventat primele formaţii dance ”s-a dublat” în ultimii 14 ani. În vârstă de 40 de ani, Radu, la ”greutatea” sa nu lasă să-şi dea obştescul sfârşit formaţia sa K1 şi zguduie scenele de  aproape 20 de ani.

După o adolescență plină de celebritate și bucurii financiare, Dorin Topală (37 de ani), fostul membru al defunctei trupei Valahia, s-a făcut vaporean. Căsătorit şi tatăl unei fetiţe, fostul coleg al lui Costi Ioniţă şi Mihai Trăistariu, Dorin şi-a adaptat şi imaginea funcţiei sale de ofiţer naval. Acum are o chelie generoasă şi un strop de burtică!

Comentarii