Mergi direct la conținut »
Fostul iubit al Andreei Mantea o ia la mișto pe Hannelore de la Insula Iubirii. Ce a putut să comenteze Cristi Mitrea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fostul iubit al Andreei Mantea o ia la mișto pe Hannelore de la Insula Iubirii. Ce a putut să comenteze Cristi Mitrea

Fostul iubit al Andreei Mantea o ia la mișto pe Hannelore de la Insula Iubirii. Ce a putut să comenteze Cristi Mitrea

Luptătorul de MMA Cristi Mitrea a luat-o la mișto pe Hannelore de la Insula Iubirii. Fostul iubit al prezentatoarei de televiziune Andreea Mantea a făcut comentarii incendiare despre blondă.

De Dana Aramă,

Hannelore de la Insula Iubirii a fost una dintre cele mai controversate participante la show-ul transmis de Antena 1. Blonda l-a pus într-o lumină nefavorabilă pe iubitul ei, Bogdan, cu care se pregătea de nuntă.

Ba mai mult decât atât, Hannelore s-a lăsat sedusă de inspita Andi, cu care a avut atingeri intime. În ciuda celor întâmplate, la ceremonia focului, Hannelore a încercat să-și recăștige iubitul, pe Bogdan, afirmând că nu a fost nimic între ea și Andi.

Comportamentul lui Hannelore l-a șocat și pe fostul iubit al Andreei Mantea, luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Acesta a luat-o la mișto, pe contul său de Facebook, pe Hannelore, acolo unde a publicat o fotografie cu aceasta.

 

„Aflăm imediat de ce era confuză!! Stay tuned ?? Late edit: mai confuză! :)))”, a scris Cristi Mitrea pe contul de socializare.

„Actoria la Hiperion:)))”, a mai afirmat el.


Citește și:

EXCLUSIV / Handbalista Eliza Buceschi, eroina României în primul meci de la Europene, n-are iubit. Declarație de dragoste de Ziua Națională

 

 

Close
Închide
  Close