MENIU CAUTĂ
24 Sep. 2012 04:39 , de Alina Guta

Fostul soț al lui Amy Winehouse are grave mustrări de conștiință. Ce spune despre moartea cântăreței

Distribuie

Blake, care este de mai mulţi ani dependent de droguri, se afla în închisoare în momentul în care fosta lui soţie a murit, în 2011, din cauza consumului de alcool. Acesta încearcă să scape de mustrările de conștiință care îl chinuie, spunându-și că fosta sa soție nu a murit din cauza drogurilor pe care el a convins-o să le consume.

„Nu ştiu dacă asta mă absolvă de vină sau de responsabilitate. Însă acest lucru înseamnă că nu eu am fost acela care a ucis-o pe fosta mea soţie. Eu am fost totuşi acela care a adus drogurile în relaţia noastră. Dar, atunci când au fost publicate rezultatele testelor toxicologice, m-am simţit uşurat să aflu că nu existau urme de droguri în organismul ei. Oricum ar fi lipsit de respect să presupunem că Amy era atât de uşor de influenţat, încât ar fi luat droguri fără să decidă ea însăşi acest lucru „, a declarat Blake Fielder-Civil .

El a insistat asupra faptului că nu drogurile, ci consumul exagerat de alcool a reprezentat adevărata problemă cu care se confrunta Amy Winehouse.

Citește mai multe despre Amy Winehouse pe Libertatea.

Comentarii