MENIU CAUTĂ
31 Oct. 2017 16:33

FOTO EXCLUSIV | Anca Serea și Andreea Bănică s-au întrecut în decorațiuni de Halloween. Cum și-au împodobit casele cele două vedete

Distribuie

De Halloween, două dintre vedetele din showbiz-ul românesc, care locuiesc în aceeași zonă, s-au întrecut în decorațiuni.

Anca Serea, care este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are cinci copii, a sărbătorit cum se cuvine de Haloween. Fosta prezentatoare de televiziune și-a împodobit casa cu fel și fel de lucruri specifice acestei sărbători. Ea a foslosit pânze de păianjen, dovleci și păpuși înspăimântătoare, pe care le-a atârnat de gardul casei în care locuiește.

La rândul ei, cântăreața Andreea Bănică, care este și ea mămica a doi copii, a intrat și ea în spiritul sărbătorii Halloween. Vecină fiind cu Anca Serea, ambele locuiesc într-un cartier rezidennțial din Cernica, artista și-a decorat și ea gardul casei cu obiecte speciale de Halooween.

Ba mai mult decât atât, Andreea Bănică și Anca Serea au fost și împreună la colindat prin cartier.

FOTO: Dumitru Angelescu


Citește și: EXCLUSIV/ Fiica ucigașului Mihaelei Runceanu, totul despre povestea de dragoste interzisă dintre părinții ei


 

Citește mai multe despre Halloween pe Libertatea.

Comentarii